Welkom bij Co van der Horst Amstelveen

Dé Boutique Concept Store met maar liefst 118 jaar ervaring op gebied van interieurdesign. Onze showroom van 10.000 m2 op slechts enkele minuten van Amsterdam, biedt ruimte aan meer dan 250 high-end interieurmerken. Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one-stop-shop waar je terecht kunt voor een compleet interieur.

Veiligheid, exclusiviteit en persoonlijk advies zijn onze kernwaarden.
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken onze adviseurs uitsluitend op afspraak.

Onze store(s) zijn op Eerste en Tweede Pinksterdag gesloten.

Finalist Ondernemersverkiezing Noord-Holland

Co van der Horst is één van de 10 MKB finalisten van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Help jij ons aan de publieksprijs? Stemmen kan via de onderstaande button. Op woensdag 17 mei wordt bekend wie zich de beste onderneming van Noord-Holland 2023 mag noemen.

Producten

In samenwerking met vooraanstaande leveranciers hebben wij een aantal concepten ontwikkeld die een prominente plaats in onze showroom hebben.

Merken

Co van der Horst is hofleverancier, met meer dan 250 exclusieve merken kan voor iedere klant en iedere wens een onafhankelijk interieur gerealiseerd worden.

Interieuradvies

 Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze getalenteerde interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

Partners

Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one-stop-shop waar je tevens terecht kunt voor keukens, badkamers, open haarden, kunst, parketvloeren en beeld & geluid.

Diensten

Ontdek de wereldwijde white-glove service van Co van der Horst, maak kennis van de preferred suppliers voor het beste onderhoud en reiniging van uw interieur.

Projecten

De interieurarchitecten en partners van Co van der Horst zijn verantwoordelijk voor de realisatie van prachtige en exclusieve interieurs wereldwijd.

Grand Opening: Molteni&C Amsterdam Flagship Store

Halverwege 2022 openden de deuren van Molteni&C Amsterdam Flagship Store (operated by Co van der Horst). Na onder meer New York, Miami, Los Angeles, Dubai, Milaan, Kaapstad en Parijs heeft Amsterdam zijn eigen Molteni&C Amsterdam Flagship Store, exclusief ontworpen door toparchitect Vincent van Duysen.

Co van der Horst: Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023

Familiebedrijf Co van der Horst uitgeroepen tot Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023. Wethouder Economische Zaken en juryvoorzitter Adam Elzakalai reikte de overall-prijs uit aan Co van der Horst tijdens de Grande Finale op 18 november 2022, waarbij een groot deel van het Amstelveense bedrijfsleven  aanwezig was.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Meer interieur inspiratie? Bezoek onze Flagship Stores in Amsterdam:

  Molteni&C Amsterdam
  Beethovenstraat 305
  1083 HK Amsterdam

  Flexform Amsterdam
  Beethovenstraat 396
  1082 PR Amsterdam

  © Copyright - Co van der Horst