Co Textiel

4e generatie passie voor interieurtextiel

Volgens Co van der Horst is textiel dé manier om van een woning iets eigens te maken. Je moet het kunnen voelen, beleven en er bovenal je eigen persoonlijkheid in herkennen. Bijvoorbeeld door een gordijn te verfraaien met een prachtig koord. Of blijk te geven van eigenzinnigheid en goede smaak met een Moldavisch vloerkleed. Co van der Horst is meer dan een decorateur alleen. Ook over functionele aspecten van textiel – zoals zonwering of verduistering – kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij beschikken bovendien over eigen ateliers waardoor zelfs de meest complexe materialen bij ons in goede handen zijn.

Textieladvies

Onze collectie is ongeëvenaard groot en uitgebreid met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, karpetten en verf. Voor nieuwe ontwikkelingen bezoeken we de stoffen-beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Maar we houden ook de mode in de gaten. Van duizenden stoffen hebben we extra grote stalen in de winkel hangen, zodat u een goed beeld kan vormen van de kleur, het dessin en de soepelheid. Textiel is onze grote liefde. Voor textieladvies is er daarom ook maar één adres: Co van der Horst.

Merken:

 

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires.
  We maken graag tijd voor u.

  © Copyright - Co van der Horst