title1title1title1

 

Vonder bij Co van der Horst

Co van der Horst is expert op het gebied van interieur en stoffering en richt zich al ruim honderd jaar op het adviseren over het smaakvol inrichten van thuis en werkomgeving. De adviseurs spreken uit ervaring en met liefde voor hun vak. Een regelmatig wisselend assortiment met de nieuwe ontwikkelingen op woongebied en een uitgebreide combinatie van stijlen maken de winkel tot een voortdurende bron van inspiratie.

Amstelveen Design Village

Samen met diverse partners, is er het ‘Amstelveen design village’ gevormd.
 Co van der horst begrijpt het totaalconcept waar alles geïntegreerd is en daarmee rust voor de klant ontstaat.

Vonder Concept Store

De onlangs geheel vernieuwde afdeling Co luxury bij Co van der Horst toont een aantal voorbeelden van de bijzondere samenwerking tussen Co van der Horst en Vonder.

In het ‘Mid-Century-Apartment’ is een interieur-totaalconcept uitgewerkt met bijzondere aandacht voor details, comfort en luxe. Gestoffeerde panelen, bibliotheek en deuren naar ontwerp van Kate Hume voor Vonder. Haard, audio/video en gordijnen prachtig geïntegreerd en te bedienen via een compleet domotica systeem.

Bibliotheek voor Hermes stoffen

Voor de Hermes stoffen collectie ontwierp Stephan van der Horst een bibliotheek inclusief vitrine. Vonder zorgde voor een perfect resultaat.

Gezamenlijk met Vonder is er een masterbedroom met inloopkast ontwikkeld. Een concept van Vonder, uitgewerkt naar de wensen van Stephan van der Horst. Sfeer en luxe details in een rijke omgeving, met panelling in hoogglans en leder.

Bij Co van der Horst zijn eveneens een Manorhouse kamer, een Quarto kantoor en het Library 50 concept van Vonder te zien.

 

U bent van harte welkom!