Contact Co van der Horst

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Co van der Horst bij voorkeur op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 6412505 of chat met onze adviseurs via de website.

Adresgegevens:

Co van der Horst
Binderij 2
1185 ZJ Amstelveen
Telefoon: 020 641 25 05

   

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Vacatures

  Co van der Horst is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s en / of stagiair(e)s. Bekijk onze vacatures en beschikbare stageplekken gedurende het hele jaar.

  Geschiedenis

  Een unieke inkijk in de Heritage van Co van der Horst: vol traditie, passie en ervaring die generaties lang is overgedragen.

  Media

  Bekijk hier een selectie van nieuwsartikelen over Co van der Horst in verschillende nationale en internationale media.

  Gift Card

  Een Gift Card kun je opwaarderen met iedere gewenste waarde en wordt feestelijk ingepakt. Koop een Gift Card eenvoudig via onze website of in de winkel.

  Events

  Van de sale tot speciale events voor interieur professionals. Een overzicht van alle (upcoming) events bij Co van der Horst.

  Onze diensten

  Ontdek de wereldwijde white-glove service van Co van der Horst, maak kennis van de preferred suppliers voor het beste onderhoud en reiniging van uw interieur.

  Studio Co

  Vanuit de groeiende vraag naar volledige ontzorging van de klant, ontstond de in-house ontwerpstudio Studio Co waarbij je terecht kunt voor een volledig interieur. De studio onderscheidt zich op het gebied van persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen; van meubilair, stoffering tot aan de verlichting en styling van het interieur.

  Co Contract

  Co Contract is de Business-to-Business afdeling van Co van der Horst. Gespecialiseerd in het (wereldwijd) leveren van high-end meubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers, architecten en stylisten. Om op de hoogte te blijven van de laatste noviteiten en om het kennisniveau te verhogen is voor interieur professionals tevens Co Academy opgericht.

  Co Development

  Co Development kan makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en begeleiden in het gehele traject van A tot Z. Co Development is de geschikte partner voor totale projectinrichting en kan desgewenst meedenken vanaf het concept en indeling van de ruimten, de materialisatie, interieur inrichting en stoffering tot aan de keukens, badkamers en zelfs kunst.

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Aanvullend bericht

   © Copyright - Co van der Horst