Introductie nieuwe services bij Co van der Horst

Co van der Horst is tot 19 januari gesloten. Plan een (online) afspraak met één van onze getalenteerde adviseurs of boek Co @ Home, waarbij wij een bezoek aan jou thuis brengen geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Tevens introduceren we de volgende services om je op elke mogelijke manier van dienst te kunnen zijn:

  Whatsapp Service: +31 (0)6 86855141

– Privé afspraak

  Facetime afspraak

– Chatten via de website

  Co @ Home

  Styling sets & Gift cards

  Online Sale

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Whatsapp Service

  Via Whatsapp kun je ons alles vragen over onze collectie woonaccessoires. Een getalenteerde stylist zit voor je klaar om je te adviseren bij de aankleding van je interieur of het vinden van een perfect geschenk. Denk hierbij aan sierkussens, kaarsen, (tafel)decoratie, bad- en bedlinnen en overige woonaccessoires.

  Deze service is dagelijks beschikbaar tussen 10.00-18.00 uur via +31 (0)6 86855141

  Privé afspraak

  Co van der Horst is tot 9 februari gesloten, wij werken uitsluitend op afspraak. Plan een Private Appointment met één van onze interior designers of stylistes, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Veiligheid, exclusiviteit en persoonlijk advies zijn onze de kernwaarden, om je de beste service en persoonlijke aandacht te kunnen bieden.

  Plan een afspraak

  Facetime afspraak

  Maak een afspraak om met één van onze interior designers of stylisten te Facetimen. We lopen samen met jou door de winkel en laten op basis van jouw wensen de mooiste items zien en helpen je met het maken van de juiste keuze.

  Plan een afspraak met een adviseur naar keuze

  Co @ Home

  Plan een afspraak bij jou thuis met één van onze interior designers, decorators of stylistes, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Veiligheid, exclusiviteit en persoonlijk advies zijn onze de kernwaarden.

  Plan een afspraak

  Styling sets & Gift cards

  Om je te ontzorgen hebben onze stylisten alvast een aantal styling sets samengesteld. Vraag ernaar via onze Whatsapp Service: +31 (0)6 86855141. Kom je er niet uit? Met een Gift Card sla je nooit de plank mis, vooral niet met een Gift Card van Co van der Horst. Een Gift Card kun je opwaarderen met elk gewenst bedrag en wordt feestelijk ingepakt.

  Styling sets // Gift cards

  Binnen 24 uur afgeleverd

  Speciaal voor deze bijzondere tijd heeft Co van der Horst een persoonlijke chauffeur service geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat jouw bestelling thuis wordt afgeleverd (Binnen 24 uur geleverd in groot-Amsterdam). Co van der Horst is bereikbaar per e-mail, Whatsapp: +31 (0)6 86855141 of telefonisch via +31 (0)20 6412505.

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Aanvullend bericht

   © Copyright - Co van der Horst