Interieur Advies

Van een kleine make-over tot de restyling van heel huis. Je eigen stylist staat voor je klaar en geeft expressie aan iedere woonwens.

Studio Co

Bij Studio Co gaan we niet uit van een vaste ontwerpvisie. Wij gaan uit van iedere individuele klant. Met meer dan 250 exclusieve collecties kunnen wij een onafhankelijk interieur voor u realiseren.

Lichtplan

Met verlichting, onzichtbaar geïnstalleerd of bewust gematerialiseerd, komt er expressie in uw interieur. Sfeer vanuit een lichtplan, waar het liefst al in de eerste ontwerpfase over nagedacht wordt.

Internationaal (zee) transport

Je kunt bij Co van der Horst altijd rekenen op onze eigen logistieke en afbouw. Wij geven niet zomaar producten uit handen. We hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs en eigen installateurs. En ons magazijn is direct achter onze winkel. Dat vinden we belangrijk, want daardoor houdt iedereen voeling met waar het om draait: de allermooiste interieurs.

Co Contract

De afdeling contract en business development van Co van der Horst, kortweg Co Contract, is gespecialiseerd in het leveren van high-end designmeubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers, architecten en stylisten over de hele wereld. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en organiseren transport en installatie met ons eigen team specialisten.

Winterservice

We merkten dat er vraag naar is, dus dan regelen we het. Tijdens de wintermaanden verzorgen wij voor onze klanten graag opslag en onderhoud van tuinmeubelen die bij Co van der Horst zijn aangeschaft