Co Conciërge Service

Van de opslag en het onderhoud van tuinmeubelen die bij Co van der Horst zijn aangeschaft tot het opmaken van de fruitschaal of de volledige schoonmaak bij oplevering van het interieur: dé white-glove service van Co Conciërge. Maar ook een overzicht van de preferred suppliers van Co van der Horst voor het beste onderhoud, schoonmaak of reparatie van je meubilair of stoffering.

Gift Cards

Met een Gift Card sla je nooit de plank mis, vooral niet met een Gift Card van Co van der Horst. Een Gift Card kun je opwaarderen met iedere gewenste waarde en wordt feestelijk ingepakt. Koop een Gift Card eenvoudig via onze website of in de winkel.

Interieuradvies

Van een kleine make-over tot de restyling van heel huis. Je eigen stylist staat voor je klaar en geeft expressie aan iedere woonwens.

Internationaal (zee)transport

Je kunt bij Co van der Horst altijd rekenen op onze eigen logistieke en afbouw. Wij geven niet zomaar producten uit handen. We hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs en eigen installateurs. En ons magazijn is direct achter onze winkel. Dat vinden we belangrijk, want daardoor houdt iedereen voeling met waar het om draait: de allermooiste interieurs.

Studio Co

Bij Studio Co gaan we niet uit van een vaste ontwerpvisie. Wij gaan uit van iedere individuele klant. Met meer dan 250 exclusieve collecties kunnen wij een onafhankelijk interieur voor u realiseren.

Co Contract

De afdeling contract en business development van Co van der Horst, kortweg Co Contract, is gespecialiseerd in het leveren van high-end designmeubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers, architecten en stylisten over de hele wereld. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en organiseren transport en installatie met ons eigen team specialisten.

Co Development

De metropoolregio Amsterdam krijgt een steeds internationaler karakter, met name in projectonwikkeling. Voor deze groeiende vraag in de markt is Co Development in het leven geroepen, waarbij wij makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en het gehele traject van A tot Z begeleiden.

Lichtplan

Met verlichting, onzichtbaar geïnstalleerd of bewust gematerialiseerd, komt er expressie in uw interieur. Sfeer vanuit een lichtplan, waar het liefst al in de eerste ontwerpfase over nagedacht wordt.