Diensten van Co van der Horst

Van de opslag en het onderhoud van tuinmeubelen tot het opmaken van de fruitschaal of de volledige schoonmaak bij oplevering van het interieur: dé white-glove service van Co van der Horst. Hieronder een overzicht van onze diensten en preferred suppliers voor het beste onderhoud, schoonmaak of reparatie van meubilair of stoffering.

Personal Shopping

Veiligheid, exclusiviteit en persoonlijk advies zijn de kernwaarden van ons winkelconcept. Eén van de getalenteerde adviseurs ontvangt je, bij voorkeur op afspraak, in onze Boutique Concept Store. Onder deskundige begeleiding kun je interieurwensen ‘live’ te bekijken, voelen en ervaren in de 10.000 m2 showroom.

Interieuradvies

Als hofleverancier met meer dan 250 exclusieve merken, kun je bij Co van der Horst terecht voor zowel een kleine make-over als een compleet nieuw particulier of zakelijk interieurproject. Onze getalenteerde interior designers helpen je graag bij het maken van stijlvolle combinaties in meubelen, textiel, verlichting en accessoires.

Co Conciërge

Deze lijst van Preferred Suppliers geeft jou als klant een overzicht van de door Co van der Horst geselecteerde bedrijven voor het beste onderhoud, schoonmaak of reparatie van hun meubilair of stoffering. Beschermende dopjes, glijders of wieltjes nodig? Of een 24-uurs service om je gordijnen of textiel laten stomen?

Transport & installatie

Je kunt bij Co van der Horst wereldwijd rekenen op onze eigen professionele logistiek en installatie, dankzij onze eigen vrachtwagens, chauffeurs en installateurs. Met een magazijn grenzend aan de showroom zijn de lijnen kort en houdt iedereen voeling met waar het allemaal om draait: de mooiste interieurs creëren.

Gift Card

Met een Gift Card sla je nooit de plank mis, vooral niet met een Gift Card van Co van der Horst. Een Gift Card kun je opwaarderen met iedere gewenste waarde en wordt feestelijk ingepakt. Een interieuradvies of stylingadvies van onze getalenteerde adviseurs cadeau geven behoort ook tot de mogelijkheden. Koop een Gift Card eenvoudig via onze website of in de winkel.

Opslag- en winterservice

Tijdens de wintermaanden verzorgen wij graag de opslag en onderhoud van tuinmeubelen die bij Co van der Horst zijn aangeschaft. Onze transportdienst haalt de meubelen op en slaat deze veilig op in het geconditioneerde magazijn. Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, wordt alles piekfijn schoongemaakt weer geïnstalleerd.

Studio Co

Vanuit de groeiende vraag naar volledige ontzorging van de klant, ontstond de in-house ontwerpstudio Studio Co waarbij je terecht kunt voor een volledig interieur. De studio onderscheidt zich op het gebied van persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen; van meubilair, stoffering tot aan de verlichting en styling van het interieur.

Co Contract

Co Contract is de Business-to-Business afdeling van Co van der Horst. Gespecialiseerd in het (wereldwijd) leveren van high-end meubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers, architecten en stylisten. Om op de hoogte te blijven van de laatste noviteiten en om het kennisniveau te verhogen is voor interieur professionals tevens Co Academy opgericht.

Co Development

Co Development kan makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en begeleiden in het gehele traject van A tot Z. Co Development is de geschikte partner voor totale projectinrichting en kan desgewenst meedenken vanaf het concept en indeling van de ruimten, de materialisatie, interieur inrichting en stoffering tot aan de keukens, badkamers en zelfs kunst.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst