Co Conciërge
Preferred suppliers van Co van der Horst

Onderhoud meubilair

Voor optimaal comfort en langdurig plezier van je meubilair dien je jaarlijks onderhoud te plegen. Oranje beschikt over hoogwaardige verzorgingsproducten of (meerjarige) full service-programma’s voor het onderhoud van je meubelair.

Reiniging meubilair

Voor het reinigen van vlekken in het meubilair adviseert Co van der Horst je de producten van James. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in producten en advies voor onderhoud van vloeren (tapijt, vloerkleden, vinyl, PVC, LVT, laminaat, etc) en meubelstoffen.

Tapijt- en meubelreiniging op locatie

Of het nu gaat om tapijt, meubilair of een handgeknoopt berber kleed, ChemDry is een gedegen reiniging professional. Alle tapijtreiniging en meubelreiniging gebeurt zonder zeep en op locatie. Veilig, effectief en beter voor het milieu.

ZO schoon

De producten van ZO schoon maken schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer. Het 4-in-1 startpakket is goed voor een jaar lang schoonmaken en bevat 4 reinigers: Alles schoon, Sanitair schoon, Keuken schoon en Glas schoon.

Welcome Home

De moderne conciërgeservice voor wooncomfort op maat. Welcome Home heeft een zorgvuldig op elkaar afgestemd netwerk van hoogwaardige leveranciers die samen hét antwoord zijn op de toenemende behoefte aan een meer servicegerichte en inclusieve manier van leven.

Reparatie verlichting

Lamp stuk? Voor reparatie van je verlichtingsarmatuur adviseert Co van der Horst contact op te nemen met Stevab Elektronica in Amstelveen. Stevab repareert diverse huishoudelijke apparaten, waaronder verlichting.

Dopjes, glijders of wieltjes

Met de juiste bescherming voorkom beschadigingen aan de vloer en schuiven stoelen gemakkelijker zonder lawaai. Voor ieder type vloer biedt Floorfriendly een geschikte oplossing, van vlakke vloeren tot ruwe vloeren of tapijt.

Stomen van gordijnen of overig textiel

Uniek in de randstad: de 24-uurs service van Stomerij Rembrandt in Amstelveen. Met een vernieuwd machinepark, waterdichte vloer en nieuwe afzuiginstallaties voldoet de stomerij tevens aan alle milieu-eisen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst