Co Conciërge

Tuinmeubelen winterservice

Tijdens de wintermaanden verzorgen wij graag de opslag en onderhoud van tuinmeubelen die bij Co van der Horst zijn aangeschaft. Onze transportdienst haalt de meubelen op en wij zorgen ervoor dat ze piekfijn schoongemaakt worden, uiteraard met de allerbeste onderhoudsproducten. De hele winter staan de meubels veilig opgeslagen in ons eigen geconditioneerde magazijn. Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, komen wij alles weer brengen en installeren.

Onderhoud meubilair

Voor optimaal comfort en langdurig plezier van je Co van der Horst meubilair dien je jaarlijks onderhoud te plegen. Voor hoogwaardige verzorgingsproducten of (meerjarige) full service-programma’s voor het onderhoud van je meubelair adviseren wij Oranje Furniture Care Products.

Reparatie verlichting

Lamp stuk? Voor reparatie van je verlichtingsarmatuur adviseert Co van der Horst contact op te nemen met Stevab Elektronica in Amstelveen. Stevab verkoopt alle toebehoren voor je elektronica, van kabels, stekkers tot stofzakken en batterijen. Daarbij repareert en verkoopt Stevab huishoudelijke apparatuur, waaronder verlichting.

Dopjes, glijders of wieltjes voor meubilair

Onder meubels zitten vaak dopjes, glijders of wieltjes die niet geschikt zijn voor iedere vloer. Met de juiste bescherming voorkom beschadigingen aan de vloer en schuiven stoelen gemakkelijker zonder lawaai. Voor ieder type vloer biedt Floorfriendly een geschikte oplossing, van vlakke vloeren tot ruwe vloeren of tapijt.

Tapijt- en meubelreiniging op locatie

Of het nu gaat om tapijt, meubilair of een handgeknoopt berber kleed, ChemDry is een gedegen reiniging professional. Alle tapijtreiniging en meubelreiniging gebeurt zonder zeep en op locatie. Veilig, effectief en beter voor het milieu. Een jaarlijkse grondige tapijtreiniging houdt de vloerbedekking niet alleen optisch netjes, maar maakt ook de omgeving gezonder.

Stomen van gordijnen of overig textiel

Uniek in de randstad: de 24-uurs service van Stomerij Rembrandt in Amstelveen. Met een vernieuwd machinepark, waterdichte vloer en nieuwe afzuiginstallaties voldoet de stomerij tevens aan alle milieu-eisen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.