Co Contract:
Dé B2B afdeling voor zakelijke gebruikers en interieur professionals

Co Contract is de B2B (Business-to-Business) afdeling van Co van der Horst. Gespecialiseerd in het leveren van high-end meubelen, verlichting en textiel voor zakelijke gebruikers, architecten en stylisten. We leveren en installeren niet alleen in Nederland, maar voeren projecten uit over de hele wereld. Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundig (zee)transport en nemen wij alle papieren rompslomp uit handen. Installatie op locatie is voor ons geen probleem.

Zakelijke projecten

Co Contract is expert in zakelijke projecten. Onze interieur designers bedenken en ontwerpen een omgeving die past bij de corporate identity van jouw onderneming, van kantoorgebouwen tot hotels en restaurants. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en organiseren transport en installatie met ons eigen team van specialisten.

Trade-programma voor interieur professionals

Ben je als interieur professional opzoek naar een partner die je kan ontzorgen, zodat je jezelf kunt concentreren op de klant? Wij hebben een speciale samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandige architecten en stylisten. Hierbij blijf je zelf leading in het contact met de klant en de creatieve keuzes. Co Contract draagt zorg voor inkoop, procesbegeleiding, transport en installatie.

Werkwijze van Co Contract

Een persoonlijke accountmanager van Co Contract wordt aangesteld als vast aanspreekpunt voor alle order- en offerte aanvragen. Het doel is een constructieve en professionele samenwerking tussen zakelijke gebruikers, zelfstandige architecten, stylisten en Co van der Horst. Hierbij profiteer je van de uitgebreide service die Co Contract aanbiedt: gebruik van de showrooms van Co van der Horst (Amstelveen) of Flexform Flagship Store (Amsterdam) met gratis WiFi om in alle rust en ruimte te kunnen werken, maar ook om klanten te kunnen ontvangen en een ‘live’ presentatie voor te bereiden waarbij het interieurvoorstel voor je klant tastbaar wordt. Verder faciliteren wij een stalenservice, brochures en is er een (digitaal) documentatiecentrum te raadplegen met alle informatie over de collecties die Co van der Horst voert. Er worden aantrekkelijke financiële condities overeengekomen en het is mogelijk om deel te nemen aan speciaal georganiseerde events en reizen voor interieur professionals. Om op de hoogte te blijven van de laatste noviteiten en om het kennisniveau te verhogen is door Co Contract tevens Co Academy opgericht.

Wanneer je als interieur professional aangesloten bent bij Co Contract, profiteer je van aantrekkelijke voordelen. Direct product- en prijsinformatie opvragen of met inkoopkorting onze high-end collecties designmeubelen, verlichting of textiel bestellen? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Team Co Contract

Jacqueline Denissen-Mei
Manager Co Contract
jacqueline.denissen-mei@vanderhorst.nl

Mandy van Doorn
Account Manager & Interior Designer Co Contract
mandy@vanderhorst.nl

Dana Kramer
Account Manager & Interior Designer Co Contract
Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store
dana@vanderhorst.nl

Projecten in samenwerking met Co Contract

Gezinswoning São Paulo, Brazilië

Deze moderne gezinswoning in de gemoedelijke wijk van São Paulo, Brazilië, is tot stand gekomen in samenwerking tussen FCstudio en Co Contract. Een project waar kleur en functionaliteit overheersen. Het belangrijkste uitgangspunt voor het appartement van 178 m² was om het een meer eigentijdse draai te geven en een plek te creëren waar de Nederlandse cultuur en design als een warme jas om de bewoners past.

Photography: Pedro Kok

Railwayhouse Santpoort-Noord

 Deze woning die in 1867 werd gebouwd als spoorhuis heeft een klassieke vorm met rood puntdak. In 2013 werd de woning totaal stijlvol en met luxe materialen onder architectuur gerenoveerd en gerestaureerd door Studio Jeroen van Zwetselaar in samenwerking met ZECC architecten. De speelse indeling en de verrassende samenstelling tussen klassiek en modern zorgen voor een unieke woonbelevenis. Meubilair via Co Contract.

Photography: Alexander van Berge @ Studiojvz.com

Interieur luxueus jacht

Door de ontwikkelingen in de luxe jachtbouw is er de laatste jaren veel geïnvesteerd in het creëren van stoffencollecties die niet alleen heel stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen weer en wind: waterafstotend, vuilbestendig, mot- en schimmelwerend. Co Contract stoffeerde dit project voor de jachtbouwer en leverde (outdoor) meubilair.

Loft P.C. Hooftstraat, Amsterdam

Drie appartementen in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werden voor de verhuur ontworpen in samenwerking met Co Contract. De appartementen werden zo neutraal mogelijk ontworpen, zodat diverse huurders zich direct thuis voelen tijdens hun korte verblijf. Het resultaat heeft allure en is een combinatie van luxe design, kunst en praktische materialen.

© Copyright - Co van der Horst