Co Development:
Dé business development afdeling voor projectontwikkelaars en makelaars

Co Development

De metropoolregio Amsterdam krijgt een steeds internationaler karakter, met name in projectonwikkeling. Kopers verwachten meer luxe, ze wonen en werken vaker internationaal en zoeken daarom naar turn-key woningen die aan alle eisen van nu voldoen. Voor deze groeiende vraag in de markt is Co Development in het leven geroepen, waarbij wij makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en het gehele traject van A tot Z begeleiden. Co Development kan desgewenst meedenken vanaf het concept en indeling van de ruimten, de materialisatie, interieur inrichting en stoffering tot aan de keukens, badkamers en zelfs kunst.

Ontzorgen in het gehele traject

Co Development wordt geleid door Ernst Faber. Tijdens zijn jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied in Londen werkte hij met diverse grote namen aan (internationale) projecten. “Londen liep een aantal jaar voor op de rest van Europa. Met name door de Brexit en de groeiende vraag naar luxe woonprojecten, merk ik dat we in Nederland naar hetzelfde niveau gaan. Bovendien is er in de laatste jaren in het hoogste segment veel gebouwd in de metropoolregio Amsterdam. In deze markt richten we steeds meer turn-key projecten in, dit onderscheidend vermogen trekt sneller de juiste kopers aan.”

Als makelaar of projectontwikkelaar op zoek naar een partner voor totale projectinrichting? Neem contact op met Ernst Faber om te informeren naar de mogelijkheden.

Recente ontwikkelingen

The Mayor

Co van der Horst is tevens Preferred Interior Designer van The Mayor in Amstelveen. Co Development heeft ter gelegenheid van de start van The Mayor Fase 2 een exclusief ontwerp laten maken voor het Penthouse en een luxe modelwoning ingericht. Download hier de brochure.

Valley

De grandeur van nieuwbouwproject Valley op de Zuidas in Amsterdam stopt niet bij de voordeur. Valley koos daarom interior designer Co van der Horst als partner. Exclusief voor bewoners adviseren zij over de inrichting van de appartementen. Co van der Horst heeft tevens drie Inspiration Residences ingericht variërend in stijl, sfeer en formaat.

Team Co Development

Ernst Faber
International Sales Manager
& Business Development
ernst@vanderhorst.nl

Carlijn Koning
Sales Support
Co Development
carlijn@vanderhorst.nl

Afgeronde projecten Co Development

Valley, Amsterdam

In het nieuwbouwproject Valley op de Amsterdamse Zuidas, leverde Co Development samen met Molteni&C drie luxe Inspiration Residences op, variërend in stijl, sfeer en formaat (55 m2, 94 m2 en 119 m2). Voor alle 198 appartementen in Valley werden bovendien maatwerk kasten ontworpen en geplaatst en introduceerde Co Development in samenwerking met Valley een Interieur Lease Plan. Tot slot kregen alle bewoners een cheque cadeau voor 2 uur advies van een toegewijde interieurontwerper van Co van der Horst. Valley is een investeringsproject van RJB Group, in samenwerking met Eefje Voogd Vastgoed en Rotsvast.

Prinseneiland, Amsterdam

Op Prinseneiland in Amsterdam leverde Co Development in 2018 twee appartementen op als ‘turn-key lofts’. Compleet ingericht door Studio Co, aan de hand van de nieuwste inzichten, ontwerpen en materialen – van over de hele wereld. Prinseneiland 93 is een initiatief van Co van der Horst, Broersma Makelaardij en Zuiver Vastgoed.

Partners Co Development

 
© Copyright - Co van der Horst