Volledige ontzorging voor projectontwikkelaars en makelaars

Co Development

De metropoolregio Amsterdam krijgt een steeds internationaler karakter, met name in projectonwikkeling. Kopers verwachten meer luxe, wonen & werken vaak internationaal en zoeken naar turn-key woningen die aan alle eisen van nu voldoen. Voor deze groeiende vraag in de markt is Co Development in het leven geroepen, waarbij wij makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en het gehele traject van A tot Z begeleiden. Co Development kan desgewenst meedenken vanaf het concept en indeling van de ruimten, de materialisatie, interieur inrichting en stoffering tot aan de keukens, badkamers en zelfs kunst.

Ontzorgen in het gehele traject

Co Development wordt geleid door Ernst Faber. Tijdens zijn jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied in Londen werkte hij met diverse grote namen aan (internationale) projecten.

“Londen liep een aantal jaar voor op de rest van Europa. Met name door de Brexit en de groeiende vraag naar luxe woonprojecten, merk ik dat we in Nederland naar hetzelfde niveau gaan. Bovendien is er in de laatste jaren in het hoogste segment veel gebouwd in de metropoolregio Amsterdam. In deze markt richten we steeds meer turn-key projecten in, dit onderscheidend vermogen trekt sneller de juiste kopers aan.”

Als makelaar of projectontwikkelaar op zoek naar een partner voor totale projectinrichting? Informeer naar de mogelijkheden.

Ernst Faber
International Sales Manager
& Business Development
ernst@vanderhorst.nl

Partners Co Development

 

Projecten Co Development

Prinseneiland, Amsterdam

Op Prinseneiland in Amsterdam leverde Co Development in 2018 twee appartementen op als ‘turn-key lofts’. Compleet ingericht door Studio Co, aan de hand van de nieuwste inzichten, ontwerpen en materialen – van over de hele wereld. Prinseneiland 93 is een initiatief van Co van der Horst, Broersma Makelaardij en Zuiver Vastgoed.

The Mayor, Amstelveen

In Amstelveen wordt momenteel het prestigieuze nieuwbouwproject The Mayor ontwikkelt. In een vroegtijdig stadium werd Co Development betrokken bij het project en is verantwoordelijk voor de Inspiration Residence in de modelwoning van The Mayor. De Inspiration Residence dient ter inspiratie en als ontmoetingsplek voor makelaars en (mogelijke) kopers.