Co Development:
Dé business development afdeling voor projectontwikkelaars en makelaars

De metropoolregio Amsterdam krijgt een steeds internationaler karakter, met name in projectonwikkeling. Kopers verwachten meer luxe, ze wonen en werken vaker internationaal en zoeken daarom naar turn-key woningen die aan alle eisen van nu voldoen. Voor deze groeiende vraag in de markt is Co Development in het leven geroepen, waarbij wij makelaars en projectontwikkelaars ontzorgen en het gehele traject van A tot Z begeleiden. Co Development kan desgewenst meedenken vanaf het concept en indeling van de ruimten, de materialisatie, interieur inrichting en stoffering tot aan de keukens, badkamers en zelfs kunst.
Als makelaar of projectontwikkelaar op zoek naar een partner voor totale projectinrichting? Informeer naar de mogelijkheden.

Ontzorgen in het gehele traject

Co Development wordt geleid door Ernst Faber. Tijdens zijn jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied in Londen werkte hij met diverse grote namen aan (internationale) projecten. “Londen liep een aantal jaar voor op de rest van Europa. Met name door de Brexit en de groeiende vraag naar luxe woonprojecten, merk ik dat we in Nederland naar hetzelfde niveau gaan. Bovendien is er in de laatste jaren in het hoogste segment veel gebouwd in de metropoolregio Amsterdam. In deze markt richten we steeds meer turn-key projecten in, dit onderscheidend vermogen trekt sneller de juiste kopers aan.”

Co Development in samenwerking met The Mayor

In Amstelveen wordt momenteel het nieuwbouwproject The Mayor ontwikkelt. In een vroegtijdig stadium werd Co Development betrokken bij het project. Ter gelegenheid van de start van The Mayor fase 2, heeft Co Development een exclusief ontwerp laten maken voor het Penthouse. Co van der Horst is tevens Preferred Interior Designer van The Mayor. Download hier de brochure.

Team Co Development

Ernst Faber
International Sales Manager
& Business Development
ernst@vanderhorst.nl

Carlijn Koning
Sales Support
Co Development
carlijn@vanderhorst.nl

Afgeronde projecten Co Development

Prinseneiland, Amsterdam

Op Prinseneiland in Amsterdam leverde Co Development in 2018 twee appartementen op als ‘turn-key lofts’. Compleet ingericht door Studio Co, aan de hand van de nieuwste inzichten, ontwerpen en materialen – van over de hele wereld. Prinseneiland 93 is een initiatief van Co van der Horst, Broersma Makelaardij en Zuiver Vastgoed.

Partners Co Development

 
© Copyright - Co van der Horst