Levering en installatie

Je kunt bij Co van der Horst wereldwijd rekenen op onze eigen professionele logistiek en installatie, dankzij onze eigen vrachtwagens, chauffeurs en installateurs. Met een magazijn grenzend aan de showroom zijn de lijnen kort en houdt iedereen voeling met waar het allemaal om draait: de mooiste interieurs creëren.

Of u nu de liefhebber bent die met zorg een enkel interieurproduct heeft uitgezocht, of dat ons heeft ingeschakeld voor een compleet interieur; voor ons maakt het geen verschil. Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundig (zee)transport en nemen wij alle papieren rompslomp uit handen. Installatie op locatie is ook geen probleem.

“Wij staan voor perfecte aflevering en installatie. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. We mochten onder andere prachtige plekken inrichten in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, de Verenigde Staten Suriname, Rwanda en Singapore.”

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst