Levering en installatie

Je kunt bij Co van der Horst wereldwijd rekenen op onze eigen professionele logistiek en installatie, dankzij onze eigen vrachtwagens, chauffeurs en installateurs. Met een magazijn grenzend aan de showroom zijn de lijnen kort en houdt iedereen voeling met waar het allemaal om draait: de mooiste interieurs creëren.

Of u nu de liefhebber bent die met zorg een enkel interieurproduct heeft uitgezocht, of dat ons heeft ingeschakeld voor een compleet interieur; voor ons maakt het geen verschil. Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundig (zee)transport en nemen wij alle papieren rompslomp uit handen. Installatie op locatie is ook geen probleem.

“Wij staan voor perfecte aflevering en installatie. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. We mochten onder andere prachtige plekken inrichten in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, de Verenigde Staten Suriname, Rwanda en Singapore.”

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst