Levering en installatie

Je kunt bij Co van der Horst altijd rekenen op onze eigen logistieke en afbouw. Wij geven niet zomaar producten uit handen. We hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs en eigen installateurs. En ons magazijn is direct achter onze winkel. Dat vinden we belangrijk, want daardoor houdt iedereen voeling met waar het om draait: de allermooiste interieurs.

Of u nu de liefhebber bent die met zorg 1 interieurproduct heeft uitgezocht, of dat ons heeft ingeschakeld voor een compleet interieur; voor ons maakt het geen verschil.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor vakkundig (zee)transport en nemen wij alle papieren rompslomp uit handen. Installatie op locatie is ook geen probleem.

“Wij staan voor perfecte aflevering en installatie. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. We mochten onder andere prachtige plekken inrichten in Zwitserland, Zuid-Frankrijk, de Verenigde Staten Suriname, Rwanda en Singapore.”

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.