Turn-key werkwijze van StudioCo

Bij Studio Co gaan we niet uit van een vaste ontwerpvisie. Wij gaan uit van iedere individuele klant. Met meer dan 250 exclusieve collecties kunnen wij een onafhankelijk  interieur voor u realiseren. Samen met onze negen ‘Amstelveen Design Village’-partners realiseren wij het gehele interieur, inclusief badkamer, keuken , domotica, kunst en styling.

Naast ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders  en decorateurs hebben wij een vaste samenwerking met vakkundige timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers. Daarmee kunnen wij een project turn-key opleveren inclusief schoonmaak en verse bloemen. Gedurende het traject van ontwerp tot oplevering heeft u 1 vast contactpersoon. Daarnaast bewaakt de bouwkundige coördinator de voortgang, budget en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Het interieur van StudioCo

De inrichting van StudioCo is handpicked en exclusief uitgezocht door Jacqueline van Gogh en Chantal Vermeulen, interior designers bij Co van der Horst. De basis is een visgraat vloer van marmer in combinatie met hout. De wanden, zes meter hoog, zijn bekleed met ‘carved wood’ en behang met grote grafische patronen. In de keuken, naar ontwerp van Vincent van Duysen, kun je genieten van een Italiaanse Tavola Calda, prosecco en uiteraard een espresso.

De basis van alle keuzes is het uitgebreide stalenlab met alle mogelijke materialen die bij een inrichting toegepast kunnen worden. Ieder project van Studio Co  wordt ‘live’ gepresenteerd op speciaal ontworpen podia.

Kennismaken met StudioCo

“Graag maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Dat kan tijdens een private shopping moment, maar ook tijdens een regulier bezoek.”

Jacqueline van Gogh & Chantal Vermeulen

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

(Online) interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires.
We maken graag tijd voor u.