elle festival227, 28 en 29 juni 2014. Drie dagen Fashion, Food & Design in het hart van Amsterdam. Elle, Elle Eten en Elle Decoration zetten Amsterdam 3 dagen lang op z’n kop met een eclectische mix van mode design en eten.

Co van der Horst neemt wederom deel. Vorig jaar toverde het styling team van Co een van de oudste cafés van Amsterdam, Oosterling in de Utrechtsestraat, om tot een hippe club. Dit jaar presenteert Co van der Horst zich in de etalage van de Italiaanse kledingzaak Dominio in de Runstraat 15A.

“Vivere alla Ponti”

Gio_PontiCo van der Horst presenteert ontwerpen van designer Gio Ponti. Deze beroemde Italiaanse ontwerper en architect heeft in de jaren 50 een aantal meubels ontworpen voor zijn eigen huis in Milaan. De Italiaanse firma Molteni&C. heeft deze ontwerpen opnieuw in produktie genomen. Gedurende het Elle Festival heeft het styling team van Co de etalage van Dominio omgetoverd tot de woonkamer van Gio Ponti. Daar kun je beleven hoe het is om te leven als Ponti of ‘Vivere alla Ponti’. Na afloop van Elle festival gaat de gehele collectie naar Co van der Horst in Amstelveen.