SALE start 29 november 2019

Co van der Horst
Boutique Concept Store
Amstelveen Design Village

Inspiratie en advies voor mensen die net als wij houden van een karakteristiek interieur, dat is onze drijfveer.

We nemen graag de tijd om u rond te leiden in onze Boutique Concept Store,  met interieur design, innovaties en inspiratie. We helpen bij het samenstellen van design meubelen, verlichting, stoffen, vloeren, haarden en woonaccessoires die perfect passen bij uw stijl en wensen.

Full service op hoog niveau, daar geloven we in. Onze specialisten op het gebied van design, textiel, licht en ontwerp werken samen om u te ontzorgen. Van ontwerp tot aan de levering en  installatie, Co van der Horst maakt er werk van.

Van design meubelen en interieurinnovaties gaat ons hart sneller kloppen. We vernieuwen de winkels continu met de nieuwste trends en designs. We bezoeken internationale beurzen en ontwerpers en delen onze inzichten graag met u.

Unieke design meubelen en accessoires, op maat gemaakt. Met collecties en creaties van de bekende designnamen. Maar ook nichemerken, upcoming ontwerpers en altijd bijzondere noviteiten.  Van ambachtelijke meubelen tot domoticasystemen, altijd met oog voor detail en uw wensen.

U bent van harte welkom.

Stephan en Edwin van der Horst

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interior advice

We like to work with your style and home living wishes. We will help you find your personal preferences and then make the combinations of furniture, textiles, lighting and accessories. We will gladly make time for you.

Our Home Living Styles

Co van der Horst is uniek in zijn soort. Nergens anders in Europa vindt u zo’n uitgebreide combinatie van stijlen.

Co van der Horst verrast steeds weer met de nieuwste trends en ontwikkelingen op woongebied. Dit maakt onze boutique store tot een voortdurende bron van inspiratie met een regelmatig wisselend assortiment.

Our Home Living Styles

Our Partners

Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one stop shop waar u ook terecht kunt voor  uw keuken, badkamer, open haard, kunst, parketvloer, HiFi en domotica apparatuur. Zelfs voor bouwbegeleiding is Co van der Horst uw aangewezen partner.

Het ‘alles onder één dak principe’ resulteert niet alleen in een aanzienlijke besparing van tijd, maar geeft u bovendien de rust van één betrouwbaar aanspreekpunt. En dat is wel zo prettig.

 

Our Concepts

In samenwerking met vooraanstaande leveranciers hebben wij een aantal concepten ontwikkeld die een prominente plaats in onze showroom hebben.

 

Our Brands