b&b italia interieuradvies design meubelen co van der horst

B&B Italia

Een van de meest toonaangevende Italiaanse bedrijven die zich begeeft in het exclusieve woonsegment is B&B Italia. Opgericht in 1966 door Piero Ambrogio Busnelli, die voor die tijd een gedurfde visie had ten aanzien van productie. In tegenstelling tot de traditionele ambachtelijke producenten, benaderde hij de markt vanuit een industrieel en innovatief oogpunt. Dat leidde tot sterke relaties met internationale topdesigners, een wereldwijde export en tal van prestigieuze prijzen.

De producten van B&B Italia zijn stuk voor stuk een unieke interpretatie van design, trendontwikkeling, creativiteit en technologie. Vervolgens is het de context die varieert; van interieur (B&B Italia) tot buitenruimtes (B&B Italia Outdoor) en projectinrichting (B&B Italia Project). Co van der Horst is zeer trots op het feit dat ze onderdeel uitmaakt van een aantal zorgvuldig geselecteerde verkooppunten, die als ‘leiders’ in hun vakgebied worden gezien en uitdrukking kunnen geven aan de Italiaanse cultuur en stijl aan de hand van de presentatie van hun collecties. Benieuwd naar de meubelen van B&B Italia? U bent van harte welkom in onze showroom.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

Interior advice

We like to work with your style and home living wishes. We will help you find your personal preferences and then make the combinations of furniture, textiles, lighting and accessories. We will gladly make time for you.