knol interieuradvies design meubelen co van der horst

Knoll Collection

Het Italiaanse Knoll creëert al meer dan tachtig jaar meubels, waarmee het mensen verbindt met hun werk, hun leven, hun wereld. Met hun unieke collecties van tijdloze ontwerpen zijn zij in staat zich continu aan te passen op de veranderende behoeften van hun klant. Moderne esthetiek wordt moeiteloos gecombineerd met een warme, residentiële uitstraling, wat door de jaren heen tevens hun handelsmerk is geworden.

De fraaie meubelcollectie alsmede het feit dat Knoll International gebruik maakt van de ervaring en het vakmanschap van diverse internationaal gerenommeerde topdesigners, zoals bijvoorbeeld Piero Lissoni, is wat het merk waarde geeft binnen het aanbod van Co van der Horst. Dus naast de designklassieker Barcelona Chair van de bekende ontwerper Ludwig Mies van der Rohe is er nog veel meer van Knoll te ontdekken. U bent van harte welkom in onze showroom in Amstelveen om een kijkje te nemen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   Interior advice

   We like to work with your style and home living wishes. We will help you find your personal preferences and then make the combinations of furniture, textiles, lighting and accessories. We will gladly make time for you.
   © Copyright - Co van der Horst