pilat&pilatinterieuradvies design meubelen co van der horst

Pilat & Pilat

In de jaren ’70 startte de Friese Gjald Pilat met het opknappen en verkopen van antiek, waar in die tijd veel vraag naar was. Toch verlegde hij gaandeweg zijn interesse naar het ontwerpen van eigen meubels. Zijn gevoel voor design en goed zakendoen, leidde tot een ware ‘Famylje-collectie’ én steeds meer verkooppunten. Rond de eeuwwisseling besloot Pilat zijn meubelen te produceren door lokale ambachtsmensen in de bosrijke omgeving van Bosnië, waardoor Pilat&Pilat tot op de dag van vandaag eiken-, walnoot- en iepenhouten meubels vervaardigt die even eigentijds zijn als ook geworteld in de traditie van houtbewerken.

Alle modellen van Pilat&Pilat worden op maat gemaakt, hebben een eigen karakter en krijgen de naam van een familielid. Daarom is het maar goed dat Gjald uit gezin van maar liefst dertien kinderen komt. Meer dan tientallen ontwerpen ‘bevolken’ inmiddels de Famylje collectie van stoelen, tafels en kasten, die u in onze showroom in Amstelveen kunt bekijken. U bent van harte welkom!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   Interior advice

   We like to work with your style and home living wishes. We will help you find your personal preferences and then make the combinations of furniture, textiles, lighting and accessories. We will gladly make time for you.
   © Copyright - Co van der Horst