tom dixan interieuradvies design meubelen co van der horst

Tom Dixon Lighting

De toonaangevende Britse ontwerper Tom Dixon begon zijn carrière in de designwereld begin jaren ’80, geheel autodidact. Omdat Groot-Brittannië zich in die tijd geen raad wist met design, trok hij naar Italië waar het befaamde merk Cappellini een aantal van zijn meubels, waaronder de epische S-chair, in productie nam. Sinds 2002 voert Tom Dixon zijn eigen naam als merk en is hij vooral bekend om zijn verlichtingsobjecten, zoals de Beat, de Etch en de Copper Shade.

De ontwerpen van Tom Dixon zijn echte aandachtstrekkers en geven iedere ruimte een bijzondere uitstraling. Dat is voor ons ook meerdere keren de aanleiding geweest om Tom Dixon uit te nodigen voor diverse presentaties in de showroom in Amstelveen, waar we tevens in een speciaal ingerichte shop in shop een uitgebreid assortiment van zijn collectie tonen. Spreekt de Tom Dixon collectie u aan en heeft u advies nodig omtrent uw eigen woonsituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   Interior advice

   We like to work with your style and home living wishes. We will help you find your personal preferences and then make the combinations of furniture, textiles, lighting and accessories. We will gladly make time for you.
   © Copyright - Co van der Horst