Van Rossum

Het Nederlandse Van Rossum ontwerpt en vervaardigt op een grotendeels nog ambachtelijke wijze design tafels, kasten en stoelen in massief eikenhout. Dit Franse eikenhout wordt allereerst zorgvuldig geselecteerd en afgenomen bij de French National Forestry Services, waarna het langdurig wordt gedroogd voordat het in een eigen zagerij in het bergachtige landschap van de Franse Vogezen wordt verwerkt. Dus voordat u een meubel van Van Rossum heeft aangeschaft, is daar een zeer precair proces aan vooraf gegaan.

Een ander, evenzo belangrijk kenmerk van de meubelen van Van Rossum, is het design. Niet alleen voor wat betreft hun eigen creaties, maar ook voor die van internationale ontwerpers met wie zij werken. Van Rossum past namelijk, als tegenhanger van het warme eikenhout, hele strakke lijnen toe. Hierdoor doorstaat de uitstraling van collectie de tand des tijds, zoals het materiaal dat ook doet.

U vindt de meubelen van Van Rossum in ons Dutch Design House, alsmede in de Avantgarde Department in onze showroom in Amstelveen. Wilt u meer informatie over Van Rossum of advies ten aanzien van uw woonwensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interior advice

  With a showroom of 10,000 m2 over five floors, Co van der Horst can provide any style of living. From a small make-over to the restyling of a complete house. Translating ideas into design is a profession. Our talented interior designers are ready and give expression to every wish.

  © Copyright - Co van der Horst