title1title1title1title1

Romo Luxury Living Shop

Het familiebedrijf ROMO werd in 1902 opgericht en is gevestigd in Nottinghamshire, Engeland. Inmiddels wordt ROMO geleid door de vijfde generatie. The ROMO group ontwerpt en levert wereldwijd exclusieve interieur- en meubelstoffen onder zes verschillende merken. Drie van deze merken zijn door Co van der Horst geselecteerd en opgenomen in de ‘premium brandcollectie’ van Co van der Horst.

 Black edition van Romo

Black edtion staal net als bij whiskey voor kwaliteit en is het meest exclusieve merk van de firma Romo. Bijzondere ontwerpers worden aangetrokken om deze collectie vorm te geven. Zoals bijvoorbeeld de Engelse kunstenares Jessica Zoob. Haar kleurrijke dessins op katoen, linnen en behang zijn echte kunstwerken.

 Zinc van Romo

Dit modieuse merk van de firma Romo geeft de stijl aan van het ogenblik; Inspiratie uit de jaren 80 met een tikkeltje glamour. Naast de stoffen is er nu een hele bijzondere behangcollectie met imitatie marmer.

Mark Alexander van Romo

Dit Amerikaanse ontwerpersduo ontwerpt stoffen van natuurlijke materialen in mistige kleuren en sleetse dessins. De wereldse en luxe uitstraling van hun stoffen vormen een symbiose met de rest van onze afdeling cosmopolitisch wonen.

Advies omtrent Romo meubelstoffen, gordijnstoffen en behang.

Co van der HorstRomo staat voor kwaliteit op het gebied van meubel- en gordijnstoffen en behang voor zowel projectmatige- als woonhuis toepassingen. Twee belangrijke factoren hebben bijgedragen aan de reputatie van deze hoogwaardige textielleverancier; de exclusieve designs van eigen ontwerpteams en de goede relatie met gespecialiseerde weverijen en textieldrukkerijen. Ieder merk uit de collectie van Romo heeft zijn eigen signatuur  maar de merken zijn complementair aan elkaar als het gaat om ontwerp. Onze textieladviseurs ontvangen je graag in de Romo Luxury Living Shop. Onder genot van bijvoorbeeld een ‘lekkere koffie’ kunnen we je de gehele collectie van Zinc, Black edition en Mark Alexander laten zien, maar vooral ook laten voelen. Je bent van harte welkom. Maak je liever een afspraak? mail dan even met textieladvies@vanderhorst.nl