co contract interieuradvies design meubelen co van der horst

Collaboration with business clients, architects and stylists

The contract and business development department at Co van der Horst, simply named Co Contract, is specialised in supplying high-end design furniture, lighting and textiles for business users, architects and stylists across the globe. We take care of purchase and process coordination and organise transport and installation with our own team of specialists.

We do not only deliver and install in The Netherlands; we carry out projects all across the globe. Naturally we take care of professional (sea) transport and we deal with all the paperwork for you. Installation on location is no problem for us.

Team Co Contract

Jacqueline Denissen

Jacqueline Denissen-Mei
Manager Co Contract

jdm@vanderhorst.nl

Jolanda de Wit

Jolanda de Wit
Interior Designer Co Contract

jolanda@vanderhorst.nl

Liselotte Sanders

Liselotte Sanders
Interior Designer Co Contract

liselotte@vanderhorst.nl

Valerie van Berkel
Co Contract X Flexform

valerie@flexformamsterdam.nl

Projects in collaboration with Co Contract

Yacht

Door de ontwikkelingen in de luxe jachtbouw is er de laatste jaren veel geïnvesteerd in het creëren van stoffencollecties die niet alleen heel stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen weer en wind: waterafstotend, vuilbestendig, mot- en schimmelwerend. Co Contract stoffeerde dit project voor de jachtbouwer en leverde (outdoor) meubilair.

Railwayhouse Santpoort-Noord

 Deze woning die in 1867 werd gebouwd als spoorhuis heeft een klassieke vorm met rood puntdak. In 2013 werd de woning totaal stijlvol en met luxe materialen onder architectuur gerenoveerd en gerestaureerd door Studio Jeroen van Zwetselaar in samenwerking met ZECC architecten. De speelse indeling en de verrassende samenstelling tussen klassiek en modern zorgen voor een unieke woonbelevenis.

Photography: Studiojvz.com

Gezinswoning São Paulo, Brazilië

Deze moderne gezinswoning in de gemoedelijke wijk van São Paulo, Brazilië, is tot stand gekomen in samenwerking tussen FCstudio en Co Contract. Een project waar kleur en functionaliteit overheersen. Het belangrijkste uitgangspunt voor het appartement van 178 m² was om het een meer eigentijdse draai te geven en een plek te creëren waar de Nederlandse cultuur en design als een warme jas om de bewoners past.

Photography: Pedro Kok

Loft P.C. Hooftstraat, Amsterdam

Drie appartementen in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werden voor de verhuur ontworpen in samenwerking met Co Contract. De appartementen werden zo neutraal mogelijk ontworpen, zodat diverse huurders zich direct thuis voelen tijdens hun korte verblijf. Het resultaat heeft allure en is een combinatie van luxe design, kunst en praktische materialen.