Campagne

Winter 2020 / 2021

Festa a Casa di Co

“Het feestje thuis bij Co van der Horst”

Nooit eerder stond het huis zo in het middelpunt van ons leven, als vandaag de dag. Een goede reden om aan de slag te gaan met het interieur en hiervan een gastvrije en beschermende leefomgeving te maken. Een plek om je vrije tijd door te brengen met familie en vrienden, maar ook om comfortabel te kunnen werken.

De trend van het thuiskantoor bestaat al enige jaren, maar is de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt. De behoeften van het hedendaagse leven geven een geheel nieuwe invulling aan wonen. Woonruimtes worden multifunctioneel ingericht en kunnen aangepast en gevormd worden naargelang hun gebruik. Meubilair krijgt een nieuwe functie met elementen om ruimtes te verdelen en af te scheiden. Ieder onderdeel draagt bij aan een eclectisch en internationaal leven. Het huis dient als een beschermend nest en geeft een gevoel van geborgenheid vanuit een steeds veranderende externe context.

In tijden waarin we elkaar steeds meer thuis ontmoeten, vraagt dat om een nog gastvrijere opstelling van onze leefruimte. Een interieur waarin we elkaar treffen en het leven kunnen vieren. Daarom presenteren wij in onze Boutique Concept Store deze winter ‘Festa a casa di Co’, letterlijk vertaald ‘Het feestje thuis bij Co’. Trends als mix & match, multifunctionaliteit van meubilair en comfortabele kleurrijke stoffen voeren hierbij de boventoon.

Cassina

Eén van de nieuwste shop-in-shop presentaties is van Cassina. Dit vooruitstrevende Italiaanse designmerk beschikt over de productierechten van talloze design icons, zoals bijvoorbeeld de Maralunga Sofa (1973) ontworpen door Vico Magistretti. Een bank met verstelbare rugdelen, die zijn tijd ver vooruit was. Geschikt om zowel onderuit te liggen of juist rechtop te zitten en te kunnen te werken. Ontworpen in een tijd toen de laptop nog niet bestond. De bank is anno 2021 verkrijgbaar in diverse maten, opvallende kleuren en materialen.

Romo

Het Britse stoffenhuis Romo toont deze winter een collectie van Mark Alexander in de nieuwe shop-in-shop bij Co van der Horst. Een feestje van warme kleuren, die een gevoel van behaaglijkheid geven zonder schreeuwerig of saai te worden. De collectie Urbane is de perfecte combinatie van verfijning en moderniteit. Geschikt voor zowel stoffering als gordijnen. In een tijd dat mensen meer tijd binnenshuis doorbrengen en het meubilair intensiever gebruikt wordt, zorgt de vlekafstotende afwerking voor functionaliteit en veelzijdigheid.

Porto Romana

Porta Romana is een wereldwijd toonaangevend merk, dat synoniem staat voor de allerhoogste norm en nog altijd werkt met Britse, vakbekwame ambachtslieden. De nieuwe collectie uit de Chronicle-lijn is eclectisch en fantasierijk en vindt de onderscheidende Porta Romana-silhouetten opnieuw uit. Verlichting is essentieel in een interieur met meerdere functies en Porta Romana voorziet in de decoratieve kant daarvan. Ontdek de bijzondere materialen en ambacht van het allerhoogste niveau die staan voor de Engelse Heritage van Arts & Crafts in de nieuwe Porta Romana Experience Shop bij Co van der Horst.

© Copyright - Co van der Horst