Thuiskomen met Co van der Horst

Co van der Horst is jouw persoonlijke interieuradviseur en kan al je woonwensen in vervulling laten gaan. Op het moment dat je de sleutel krijgt van je nieuwe woning, kun je direct kunt genieten van jouw nieuwe thuis. Bij het inrichten van een nieuwe woning zijn er veel keuzes te maken en beslissingen te nemen. Om je in dit proces te ondersteunen en te adviseren is Co van der Horst er voor jou.

Wij zijn een Boutique Concept Store in Amstelveen met maar liefst 116 jaar ervaring op gebied van interieurdesign. Onze showroom van 10.000m2 op slechts enkele minuten van Amsterdam, biedt ruimte aan meer dan 250 high-end interieurmerken. Samen met onze exclusieve partners vormen wij een one-stop-shop waar je terecht kunt voor een compleet interieur. Full service op hoog niveau, daar geloven we in. Onze getalenteerde interieuradviseurs, architecten en decorateurs werken nauw samen met vakmensen uit de branche om je volledig te ontzorgen, van ontwerp tot aan levering en installatie.

Persoonlijk advies

Van een kleine make-over tot de complete verbouwing van een huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze getalenteerde interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

Turn-key

Op het moment dat je de sleutel krijgt van je nieuwe woning, hoef je niet meer te klussen, maar kun je direct genieten van jouw nieuwe thuis. Tijdens alle fases in het proces heb je één vast aanspreekpunt en wordt alle zorg uit handen genomen. Co van der Horst begeleidt het gehele proces, van advies in materialen en kleuren tot aan de planning, coördinatie en installatie van het interieur.

100% financierbaar

De kosten voor een verbouwing kunnen voor 100% meegenomen worden in de totale koopsom en dus ook in je hypotheek of bouwdepot. Informeer naar de mogelijkheden bij je hypotheekadviseur.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst