Inschrijven signeersessie ‘Als ik heel eerlijk ben’

Ter gelegenheid van Moederdag, komt Tamara Gijrath op zaterdag 1 mei tussen 15.00 en 16.30 uur haar nieuwste boek signeren in onze showroom. Co van der Horst geeft 40x het inspirerende boek ‘Als ik heel eerlijk ben’ t.w.v. €25,00 cadeau. Kom langs om jouw persoonlijk gesigneerde boek op te halen dat je van ons cadeau krijgt!

Over ‘Als ik heel eerlijk ben’

Wat is toch die enorme impact van een moeder op haar dochter? En andersom? Bestaan er voorwaarden voor een uitgebalanceerde moeder-dochter-relatie? Welke invloed heeft de tijd waarin vrouwen opgroeien op deze unieke band?

In een persoonlijke zoektocht naar de context van deze vaak mooie, soms gecompliceerde relatie sprak journaliste Tamara Gijrath in het boek ‘Als ik heel eerlijk ben’ met 60 moeders en dochters. Unieke vrouwen, waaronder Nada van Nie, Thérèse Boer, Quinty Trustfull, Monique des Bouvrie, Inge de Bruijn, Frederique van der Wal en Edsilia Rombley met één grote gemene deler: want moeder en dochter blijf je altijd, wie of waar je ook bent en wat je ook doet.

Voorwaarden:

Wij verzoeken je vriendelijk om onze Coronamaatregelen in acht te nemen: blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten, draag een mondkapje, maak gebruik van de ontsmettingsgels bij de entree, informatiebalie & toiletten en bewaar ten slotte een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter van winkelpersoneel en anderen.

Foto: Yvette Kulkens Photography

‘ALS IK HEEL EERLIJK BEN’
Auteur: Tamara Gijrath
Fontaine Uitgevers, ISBN 9789464040463

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst