The Mayor: ‘High-end wonen omgeven door luxe en comfort’

Start Verkoop The Mayor Fase 2

The Mayor in Amstelveen is een nieuwbouwproject met acht appartementsgebouwen in een parkachtige omgeving met internationale allure. Duurzame nieuwbouw met fraai ontworpen appartementen, ruime penthouses en schitterende parkvilla’s. High-end en stijlvol met veel luxe, ruimte en rust op een toplocatie bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Na de succesvolle start van The Mayor Fase 1, volgt nu de langverwachte Fase 2. De verkoop van 62 appartementen en 14 penthouses The Mayor Fase 2 is op 16 januari 2021 van start gegaan.

Preferred Interior Designer

Onder de noemer M-Exclusive is een reeks diensten en services samengesteld voor bewoners van The Mayor. Eén van deze services is twee uur exclusief ­interieuradvies met ­één­ van ­de ­getalenteerde ­interior ­designers van ­Co­ van ­der ­Horst om uw nieuwe woning vorm te geven.

Maak nu een afspraak

Ter gelegenheid van The Mayor Fase 2 heeft Studio Co een exclusief ontwerp gemaakt voor Penthouse type 4.7.4. Van dit ontwerp is een Virtual Reality (VR) Tour gemaakt, welke exclusief te ervaren is bij Co van der Horst in Amstelveen (in volledige overeenstemming met de huidige veiligheidsvoorschriften en het hygiëneprotocol).

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst