title1

Zimmer + Rohde Shop

Jacaranda_logojacaranda

Dit Engels bedrijf, gespecialiseerd in handgeweven tapijt en kleden, komt voort uit een typisch Engelse traditie van de arts&crafts. Natuurlijke materialen geweven met gebruik van traditionele methoden. Het zijn die waarden waardoor ieder tapijt of kleed een karaktervol textuur krijgt. Dat is de reden waarom eigenlijk iedereen voor een handgemaakte vloerbedekking zou moeten kiezen!

Jacaranda Collectie

De collectie van bestaat voornamelijk uit tapijten, karpetten en lopers van handgemaakte texturen en natuurlijke kleuren en materialen.

Jacaranda heeft zijn kamerbreed tapijt op voorraad in breedtes van 4 of 5 meter en levert het in gesneden lengtes of complete rollen. De meeste texturen van kamerbrede tapijten zijn ook als op maat gemaakte kleden verkrijgbaar. Jacaranda’s kamerbrede vloerbedekking is in 3 groepen opgesplitst:

Handgeweven tapijten van Jacaranda

De grootste tapijtcollectie van Jacaranda bestaat uit handgeweven tapijten. Deze aparte en karakteristieke texturen kunnen alleen op traditionele, handbediende houten weefgetouwen worden gemaakt en zijn geweven uit natuurlijke, vaak ongeverfde wol.

Fijn geweven tapijten

Een kleine maar groeiende groep tapijten, gekozen vanwege hun fijne, hoogwaardige texturen of milieuvriendelijkheid. Zo is bijvoorbeeld de kwaliteit Natural Weave voor 97% recyclebaar en bij GUT geregistreerd.

Kamerbreed leer

Co van der HorstCollectie kleden van Jacaranda die uit echt leer zijn vervaardigd, voorzien van een rug uit dik wolvilt. Deze kleden kunnen allemaal op maat worden gemaakt en kunnen zelfs van wand tot wand worden gelegd.

Uitgebreid textieladvies en informatie

In onze bibliotheek kast hebben wij de gehele collectie stalen van de Jacaranda collectie. Onze interieurdesigners en maatnemers kunnen bij u thuis de maatvoeringen opnemen en u uitgebreid adviseren. Daarnaast hebben wij een eigen team stoffeerders zodat ook de installatie van uw vloerbedekking in goede handen is.