Verzilver de Leading Ladies ‘Interior Design Time’ voucher

Lieve Leading Lady,

Wij hopen dat 2022 zowel zakelijk als privé, een mooi jaar voor je is geweest. Met nieuwe inzichten, lessen en successen!

Mocht je ons nog niet kennen: Co van der Horst is al jarenlang partner van Masters Expo en sinds 1905 hét adres in Nederland voor high-end meubilair, accessoires, verlichting en home couture. In onze showroom van 10.000 m2 in Amstelveen vind je meer dan 250 merken. 

Twee uur ‘Interior Design Time’ cadeau

Ook wij hebben een eigen team van Leading Ladies, werkzaam in de in-house design studio van Co van der Horst. Naast de heerlijke Baobab Gift Set, geven wij je een unieke voucher cadeau voor twee uur ‘Interior Design Time’ onder het genot van een glaasje prosecco, cappuccino of espresso. Het team van Studio Co maakt graag (vrijblijvend) kennis om te kijken of wij zakelijk of privé iets voor je kunnen betekenen.

Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van interieurontwerp, esthetische (bouw)begeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. Studio Co staat voor persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging en heeft een rijk portfolio aan hoogstaande ontwerpen. Van monumentale herenhuizen, (vakantie)woningen in de Alpen en aan de Côte d’Azur tot kantoren wereldwijd.

We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen bij Co van der Horst.

Hartelijke groet,
Edwin & Stephan van der Horst

Verzilver hieronder de voucher:

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst