title1title1title1title1

leoluxLeolux Concept Store

Bij Co van der Horst vindt u de enige Leolux Concept Store.  Hier worden de nieuwste collecties aan u gepresenteerd. U vindt hier een nog hoger serviceniveau, een sfeervolle coffee corner, ‘live’ vinylmuziek, gratis uitgebreud interieuradvies en nog veel meer.

Leolux Collectie

Leolux biedt een ruim aanbod aan banken, hoekbanken, fauteuils, poufs, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen. De Leolux collectie is ingedeeld is drie segmenten, Silver, Roots en Sculptures, van tijdloos tot modern design. Ontdek zelf de Leolux Collectie in Leolux Concept Store bij Co van der Horst.

Op zoek naar een nieuwe Leolux bank?

Leolux biedt design banken in leer of stof. Leolux staat bekend om haar meubelen in leer. Maar ook als u kiest voor stof biedt Leolux volop keuze. Bij de Leolux Concept Store kiest u een bank die volledig is afgestemd op uw wensen. Het kiezen van de bekleding, zithoogte en comfort van de kussens vormen belangrijke aspecten bij het personaliseren van uw Leolux bank. De banken van Leolux maken het wonen al vele generaties ongekend aangenaam. In talloze opstellingen, bekledingen en kleuren leverbaar. Voor elke gewenste woonstijl, van modern tot klassiek.

Welke Leolux bank kiest u?

Kiest u voor strak design, lounge of juist een actieve zit? De interior designers van Co van der Horst staan voor u klaar en adviseren u uitgebreid om voor u de juiste keuze te maken. Een bank is immers het meest gebruikte en opvallendste zitmeubel in uw woonkamer.  Goed advies is dan ook zeer belangrijk.

U bent van harte welkom bij de Leolux Concept Store om onder het genot van een espresso of cappuccino de Leolux collectie te bewonderen en proberen. Of maak direct een afspraak leolux@vanderhorst.nl

Bekijk een overzicht van de collectie van Leolux »

Hoe wordt een Leolux bank gemaakt?

In onderstaande video geeft Leolux directeur Sebastiaan Sanders een korte rondleiding door de Leolux fabriek in Venlo.