Maatregelen Coronavirus

Co van der Horst houdt de ontwikkelingen rond het Coronavirus in Nederland goed in de gaten. De gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers staan voorop. Op basis van adviezen van het RIVM zijn diverse maatregelen getroffen, zo schudden we geen handen en houden we gepaste afstand. Daarnaast zetten we extra schoonmaakmaatregelen in.

U bent van harte welkom in onze Boutique Interior Design Concept Store in Amstelveen, openingstijden zijn ongewijzigd:

Maandag van 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Met vriendelijke groet,
Stephan en Edwin van der Horst

Bezorging, montage en installatie

Bezorging, montage en installatie blijft gewoon doorgaan bij Co van der Horst. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor ons van het grootste belang. We nemen daarom een paar extra voorzorgsmaatregelen en werken alleen met ons eigen team buitendienstmedewerkers. Voor hen geldt dat zij bij verkoudheidsverschijnselen thuis blijven.

Online expertise van Co van der Horst

Onze interieurarchitecten en -designers kunnen u ook online adviseren. Stel ons uw vraag en stuur wat digitale foto’s. Dan gaan zij graag voor u aan de slag. En delen zij hun passie voor het allermooiste

Private Shopping en bezoek aan huis

Voor klanten die behoefte hebben aan privacy biedt Co van der Horst de mogelijkheid tot private shopping. U bezoekt onze boutique concept store buiten de normale openingstijden om en maakt in alle rust uw keuze.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid dat onze adviseurs u aan huis bezoeken. Neemt u voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.