From Co with Love

LOVE FOR LOBBY LIVING          

Alles wat Co van der Horst doet komt voort uit een diepe liefde voor het interieur in al haar facetten. En die liefde deelt Co van der Horst, deze editie samen met SieMatic, Miele en Intermat, van 13 t/m 16 december in een schitterend ‘liefdesnest’ op de Masters of LXRY 2019, the Love Edition. Kom naar stand 26 en laat je verleiden.Love for Lobby Living

Wat is er mooier dan het delen van liefde? De Lobby Living-trend is niet voor niets ‘hot’. Luxehotels zijn al decennialang een inspiratiebron. En net als met die heerlijke bedden en handdoeken, willen we ons ook in luxe en comfort kunnen onderdompelen in onze woonkamer. Lobby Living is een trend die geïnspireerd is op de lobby’s van 5-sterren hotels. Het staat voor een warme en smaakvol gemixte opstelling van fauteuils, banken, kleden en tafeltjes waarbij je elkaar altijd in de ogen kunt kijken. En in de met teddy-bear stoffen beklede banken kruip je natuurlijk heerlijk bij elkaar.

Voor de Love-Living van Co hebben de architecten van Studio Co (een onderdeel van Co van der Horst dat puur maatwerk biedt) gebruik gemaakt van de nieuwste collecties van Maxalto. Dit kosmopolitische Italiaanse designhuis staat voor raffinement en luxe, en is onderdeel van B&B Italia.

Co van der Horst presenteert een aantal schitterende Maxalto-primeurs voor de Nederlandse markt, zoals de Apollo-sofa’s by Antioni Citterio. Kleur- en materiaalgebruik zijn gebaseerd op de stijl van nude confidence: neutrale, blanke kleuren waarbij de verfijning zit in de textuur en tactiliteit van de materialen. Ronde vormen in de zitelementen geven de living een eigen, uitnodigend karakter.

SieMatic: 90 jaar keukenliefde

Co van der Horst stelt je van 13 t/m 16 december ook met alle liefde voor aan het allerbeste voorbeeld van de fusie tussen keuken en woonkamer: het SieMatic SLX PURE concept, dat voor het eerst aan het Nederlandse publiek wordt gepresenteerd en Miele’s nieuwe Generatie 7000 keukenapparatuurlijn.

Wil je een liefdevol interieuradvies, of een heerlijke cocktail van London Essence in een inspirerende omgeving?… Kom dan bij Co van der Horst langs op stand 26. En vergeet niet een foto te posten in de speciaal ontworpen Love instabooth!

Masters of LXRY, Rai Amsterdam

Vrijdag 13 december 13:00 – 22:00 uur

Zaterdag 14 december 12:00 – 22:00 uur

Zondag 15 december 11:00 – 21:00 uur

Maandag 16 december 12:00 – 19:00 uur

© Copyright - Co van der Horst