Arco Contemporary Furniture

Vakmanschap, liefde voor hout en de kwaliteit van het product staat bij dit familiebedrijf uit Winterswijk al sinds 1904 centraal. Daarnaast vindt Arco, dat een goed meubelstuk niet alleen mooi moet zijn maar tevens generaties lang mee moet gaan. Daarom worden producten van Arco met veel toewijding ontworpen, ontwikkeld en gemaakt. Destijds vooral gericht op kleinmeubelen zoals bijzettafels, maar inmiddels gespecialiseerd in bredere collecties waarbij eigen productie en duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Zo is de collectie opgebouwd uit tijdloze ontwerpen van onder andere tafels, stoelen, kasten en banken, die louter door vakmensen op ambachtelijke wijze worden gemaakt met Europees, verantwoord gekapt hout. Bovendien wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale partners en wordt veel aandacht besteed aan ‘light weight’ en ‘flat pack’ verpakkingen om transport niet onnodig te belasten.

Deze kernwaarden passen goed bij Co van der Horst. We laten u dan ook graag kennismaken met de meubelen van Arco tijdens uw bezoek aan onze showroom in Amstelveen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst