Arflex

Halverwege de 20e eeuw kwamen vier Italiaanse mannen op het idee samen met een architect te experimenteren met schuimrubber en elastische materialen om daar vervolgens meubels van te maken. Dat leidde tot de oprichting van een bedrijf in Milaan, dat later Arflex ging heten. In 1951 presenteerden zij hun eerste ontwerpen op de Triennale in Milaan, waar een van hun ontworpen werd bekroond met een gouden medaille. In de jaren erna volgde nog veel meer prijzen alsmede vele mooie samenwerkingen met grote merken en topdesigners als Vincent van Duysen en Yaakov Kaufman.

De avantgardistische design iconen van toen stelen nog altijd de show in het hedendaagse aanbod van Co van der Horst. Daarnaast blijft Arflex vernieuwen. Niet op de laatste plaats omdat zij nog altijd gebruik maken van internationale topontwerpers en blijven experimenteren met materialen. De collecties zijn kleurrijk, stijlvol en comfortabel en passen in diverse woonstijlen. In de showroom van Co van der Horst in Amstelveen kunt u de collectie bekijken en uitproberen. Mocht u meer informatie willen hebben over Arflex of een afspraak willen maken met een van onze adviseurs over uw eigen woonsituatie, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Arflex marenco sofa

De Arflex Marenco Sofa by Mario Marenco is een ontwerp uit 1970 en nu nog steeds actueel. Zowel de bank als de sofa zijn verkrijgbaar bij Co van der Horst en in onze showroom te zien.

De Arflex marenco sofa 254 heeft een iconisch design met ronde vormen. Zit heerlijk zacht en heeft een fully removable cover.

Bezoek onze Showroom in Amstelveen. Wij zijn open van maandag t/m zaterdag. Wij helpen u graag de juiste producten te vinden met een goede prijs.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst