Arflex

Halverwege de 20e eeuw kwamen vier Italiaanse mannen op het idee samen met een architect te experimenteren met schuimrubber en elastische materialen om daar vervolgens meubels van te maken. Dat leidde tot de oprichting van een bedrijf in Milaan, dat later Arflex ging heten. In 1951 presenteerden zij hun eerste ontwerpen op de Triennale in Milaan, waar een van hun ontworpen werd bekroond met een gouden medaille. In de jaren erna volgde nog veel meer prijzen alsmede vele mooie samenwerkingen met grote merken en topdesigners als Vincent van Duysen en Yaakov Kaufman.

De avantgardistische design iconen van toen stelen nog altijd de show in het hedendaagse aanbod van Co van der Horst. Daarnaast blijft Arflex vernieuwen. Niet op de laatste plaats omdat zij nog altijd gebruik maken van internationale topontwerpers en blijven experimenteren met materialen. De collecties zijn kleurrijk, stijlvol en comfortabel en passen in diverse woonstijlen. In de showroom van Co van der Horst in Amstelveen kunt u de collectie bekijken en uitproberen. Mocht u meer informatie willen hebben over Arflex of een afspraak willen maken met een van onze adviseurs over uw eigen woonsituatie, maak dan vrijblijvend een afspraak.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst