Arte

Het Belgische familiebedrijf Arte ontwerpt en fabriceert al sinds 1981 smaakvolle wandbekleding. Hun behang collecties worden samengesteld door een intern team van ervaren en gedreven ontwerpers, dat de high-end interieursector ieder jaar weer weet te verrassen en te inspireren. Het gebruik van bijzondere materialen, verfijnde dessins en spectaculaire kleurcombinaties, alsmede het streven naar een superieure kwaliteit, zijn kenmerkend voor de producten van Arte. Daarom is Arte voor zowel de projectinrichting als de residentiële markt zeer vernieuwend en trendbepalend en hebben zij al vele prestigieuze projecten op hun naam staan.

Co van der Horst werkt al geruime tijd met muurdecoratie van Arte. Voor klanten en bezoekers van onze showroom in Amstelveen is een speciale Arte Inspiration Shop ingericht, waar de nieuwste collecties op stijlvolle wijze worden gepresenteerd.

Voor interieuradvies ten aanzien van wandbekleding en/of meer informatie over de collecties van Arte alsmede andere merken, kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers van Co Textiel.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst