Artifort

Nederlands Vakmanschap: Elk meubelstuk van Artifort is ontworpen met behulp van traditionele Nederlandse vakmanschapstechnieken die van generatie op generatie in het familiebedrijf zijn doorgegeven. De aandacht voor detail en de zorg die bij de constructie van elk stuk is besteed, maken het tot echt unieke kunstwerken die u met trots zult bezitten.

Tijdloos design: Artifort is toonaangevend op het gebied van modern meubeldesign en biedt tijdloze stukken die de tand des tijds zeker zullen doorstaan. Met hun focus op het creëren van functionele, stijlvolle en duurzame producten, zullen hun prachtige ontwerpen jarenlang relevant blijven.

Comfort en kwaliteit: Al meer dan 100 jaar vervaardigt Artifort topmeubels die comfort bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Hun stukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer en katoen, die maximaal comfort en langdurig gebruik bieden.

Duurzame productie: Artifort neemt duurzaamheid serieus door duurzame productiemethoden te gebruiken die de CO2-uitstoot van hun productieprocessen verminderen en hun impact op het milieu minimaliseren.

Veelzijdigheid: Met zijn scala aan stijlen, kleuren en texturen heeft Artifort voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor in je woonkamer of een comfortabele bank voor in je studeerkamer, er is een Artifort-ontwerp dat bij elke smaak en elke ruimte past.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst