Baxter

Het Italiaanse Baxter is een relatief jong bedrijf. Opgericht in 1990 maar gedragen door een eeuwenoude ondernemerstraditie en florerend op het vruchtbare meubellandschap van Brianza, in de Noord-Italiaanse regio Lombardije, waar meer grote Italiaanse meubelfabrikanten hun oorsprong vonden. Daar, waar alles draait om traditioneel vakmanschap en de liefde voor natuurlijke materialen, die refereren aan de bosrijke omgeving.

Baxter heeft zijn wereldwijde faam voornamelijk te danken aan z’n karakteristieke, met leer beklede zitmeubelen in authentieke tinten. En hoewel de herkenbaarheid van dit merk nog altijd in de klassieke Chesterfield geborgd lijkt te zijn, heeft Baxter door de jaren heen juist een heel eigentijdse en eigenzinnige collectie opgebouwd. Dat doen zij samen met een team van topontwerpers, zoals Paola Navone en Studiopepe, die weliswaar uiteenlopende stijlen vertegenwoordigen maar gezamenlijk een stijlvolle, samenhangende hedendaagse sfeer uitstralen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst