Baxter

Het Italiaanse Baxter is een relatief jong bedrijf. Opgericht in 1990 maar gedragen door een eeuwenoude ondernemerstraditie en florerend op het vruchtbare meubellandschap van Brianza, in de Noord-Italiaanse regio Lombardije, waar meer grote Italiaanse meubelfabrikanten hun oorsprong vonden. Daar, waar alles draait om traditioneel vakmanschap en de liefde voor natuurlijke materialen, die refereren aan de bosrijke omgeving.

Baxter heeft zijn wereldwijde faam voornamelijk te danken aan z’n karakteristieke, met leer beklede zitmeubelen in authentieke tinten. En hoewel de herkenbaarheid van dit merk nog altijd in de klassieke Chesterfield geborgd lijkt te zijn, heeft Baxter door de jaren heen juist een heel eigentijdse en eigenzinnige collectie opgebouwd. Dat doen zij samen met een team van topontwerpers, zoals Paola Navone en Studiopepe, die weliswaar uiteenlopende stijlen vertegenwoordigen maar gezamenlijk een stijlvolle, samenhangende hedendaagse sfeer uitstralen.

Duurzame kwaliteit: Baxter Design Furniture is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor u een langdurig en duurzaam stuk krijgt dat jarenlang meegaat. De materialen zijn ook behandeld met speciale afwerkingen en beschermende kitten, waardoor ze na verloop van tijd bestand zijn tegen slijtage.

Modern design: Of u nu modern, eigentijds of traditioneel meubilair wilt, Baxter Design Furniture heeft voor elk wat wils. Met zijn strakke lijnen en minimalistische ontwerpen biedt Baxter Design Furniture een look die zowel stijlvol als tijdloos is.

Verscheidenheid aan stijlen: van banken tot fauteuils tot tafels, Baxter Design Furniture biedt een uitgebreide selectie stukken die in bijna elke kamer van uw huis kunnen worden gebruikt. Met zijn scala aan kleuren en texturen is er zeker een stuk dat perfect in elk interieur past.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst