B&B Italia

Een van de meest toonaangevende Italiaanse bedrijven die zich begeeft in het exclusieve woonsegment is B&B Italia. Opgericht in 1966 door Piero Ambrogio Busnelli, die voor die tijd een gedurfde visie had ten aanzien van productie. In tegenstelling tot de traditionele ambachtelijke producenten, benaderde hij de markt vanuit een industrieel en innovatief oogpunt. Dat leidde tot sterke relaties met internationale topdesigners, een wereldwijde export en tal van prestigieuze prijzen.

De producten van B&B Italia zijn stuk voor stuk een unieke interpretatie van design, trendontwikkeling, creativiteit en technologie. Vervolgens is het de context die varieert; van interieur (B&B Italia) tot buitenruimtes (B&B Italia Outdoor) en projectinrichting (B&B Italia Project). Co van der Horst is zeer trots op het feit dat ze onderdeel uitmaakt van een aantal zorgvuldig geselecteerde verkooppunten, die als ‘leiders’ in hun vakgebied worden gezien en uitdrukking kunnen geven aan de Italiaanse cultuur en stijl aan de hand van de presentatie van hun collecties. Benieuwd naar de meubelen van B&B Italia? U bent van harte welkom in onze showroom.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst