B&B Italia

Een van de meest toonaangevende Italiaanse bedrijven die zich begeeft in het exclusieve woonsegment is B&B Italia. Opgericht in 1966 door Piero Ambrogio Busnelli, die voor die tijd een gedurfde visie had ten aanzien van productie. In tegenstelling tot de traditionele ambachtelijke producenten, benaderde hij de markt vanuit een industrieel en innovatief oogpunt. Dat leidde tot sterke relaties met internationale topdesigners, een wereldwijde export en tal van prestigieuze prijzen.

De producten van B&B Italia zijn stuk voor stuk een unieke interpretatie van design, trendontwikkeling, creativiteit en technologie. Vervolgens is het de context die varieert; van interieur (B&B Italia) tot buitenruimtes (B&B Italia Outdoor) en projectinrichting (B&B Italia Project). Co van der Horst is zeer trots op het feit dat ze onderdeel uitmaakt van een aantal zorgvuldig geselecteerde verkooppunten, die als ‘leiders’ in hun vakgebied worden gezien en uitdrukking kunnen geven aan de Italiaanse cultuur en stijl aan de hand van de presentatie van hun collecties. Benieuwd naar de meubelen van B&B Italia? U bent van harte welkom in onze showroom.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst