Brand van Egmond

Brand van Egmond ontwerpt sinds 1989 design lampen voor interieurs. Van moderne lampen voor woningen tot grote kroonluchters voor openbare ruimtes. Elke collectie bestaat uit een kroonluchter, een hanglamp, plafonnière, vloerlamp, tafellamp en wandlamp. Laat je inspireren door woonkamer verlichting, moderne keukenverlichting, hal verlichting en slaapkamerverlichting van Brand van Egmond.

De collecties van Brand van Egmond maken deel uit van ons brede aanbod verlichting. Co van der Horst mag zich met recht expert noemen op het gebied van verlichting. Schakel Co van der Horst in voor een lichtadvies op maat, waarbij Co van der Horst een unieke vertaalslag maakt naar het juiste armatuur en de juiste lichtbron.

Lichtadvies van Co van der Horst beperkt zich overigens niet tot de decoratieve kant van licht. Ook de technische aspecten zoals installatie maken deel uit van ons advies. Als lichtarchitecten weten wij bovendien alles van kleuren, wattage en verschillende lichtbronnen.

Een uitgebreid lichtplan omvat bovendien:

 • Totale begeleiding met interne installateurs
 • Eenmalige begeleiding met een externe installateur
 • Lichtplattegrond en sfeerpresentatie
 • Plan van aanpak
 • Uitwerking begroting

Interior designer

interieur adviseur
Interieuradvies

Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst