Tijdloze stijl: designmeubels van Bielefelder Werkstätten hebben tijdloze ontwerpen die gemakkelijk in elk interieur kunnen worden geïntegreerd. De stukken zijn gedurfd en toch elegant, waardoor ze perfect zijn om een prachtig middelpunt in elke kamer te creëren. Door de neutrale kleuren zijn ze goed te combineren met bestaande meubels en accessoires.

Veelzijdige functionaliteit: Bielefelder Werkstätten designmeubels zijn ontworpen om veelzijdige functionaliteit te bieden voor het dagelijks leven. Van comfortabele zitmeubelen tot opbergoplossingen en accentstukken, elk stuk biedt praktische maar stijlvolle oplossingen voor elke kamer in je huis.

Uitzonderlijke kwaliteit: designmeubels van Bielefelder Werkstätten zijn vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en superieur vakmanschap. Elk meubelstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het jarenlang meegaat. Elk item wordt ook grondig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Milieuvriendelijke materialen: De designmeubels van Bielefelder Werkstätten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout en metaal, die op verantwoorde wijze afkomstig zijn uit duurzame bossen of waar mogelijk uit gerecyclede bronnen. Dit helpt onze ecologische voetafdruk te verkleinen en toch mooie meubelen van hoge kwaliteit te leveren.

Eenvoudig onderhoud: designmeubels van Bielefelder Werkstätten hebben minimaal onderhoud nodig, zodat u van de schoonheid kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schoonmaken of onderhoud. Alle stukken zijn eenvoudig te onderhouden door af en toe eenvoudig af te vegen met een vochtige doek of een zacht schoonmaakmiddel.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst