Carpet Sign

In de Leolux Concept Store van Co van der Horst is de Carpet Sign Boutique terug te vinden. Hier laten wij op een creatieve wijze alle mogelijkheden van de luxueuze Carpet Sign collectie zien.

De brede collectie kenmerkt zich door luxe en tijdloosheid. Door de vele mogelijkheden in kleur, structuur en poolhoogte is de collectie toepasbaar in ieder interieur. Een duidelijke signatuur van Carpet Sign is het gebruik van fijne [kam-]garens; hierdoor kan een grote hoeveelheid kleuren toegepast worden waardoor een zeer genuanceerd en glansrijk beeld ontstaat.

Carpet Sign maakt hoofdzakelijk gebruik van garens met een natuurlijke oorsprong, zoals diverse soorten Nieuw-Zeelandse wol maar ook linnen, katoen en viscose. Garens met prachtige én prettige eigenschappen die als geheel of als effectgaren bijzondere resultaten opleveren. Voor de outdoor wordt gebruik gemaakt van synthetisch garen met speciaal daarvoor geschikte eigenschappen.

Twee van onze favoriete karpetten uit de collectie van Carpet Sign: de Caméléon en de Tweet.

Caméléon

De zeer geraffineerde collectie Caméléon heeft dezelfde eigenschappen als zijn dierlijke naamgenoot: hij verandert van kleur! Subtiel of uitgesproken, de unieke kleurveranderingen kunnen in diverse richtingen en vormen worden toegepast [6 designs]. Zo kan de kleur in optimale harmonie met het interieur worden gekozen maar ook bewust als echte eye catcher worden ingezet.

 

Tweet

“Tweet” is highly fashionable! Door een speciale tufttechniek wordt een unieke onregelmatigheid verkregen die sterk doet denken aan de nog altijd zo populaire tweed stoffen. Het frivole randje geeft het karpet een haute couture touch en een happy feeling. De collectie is vervaardigd uit diverse materialen: wol, linnen, katoen, zijde en viscose. Tweet kent prachtige pastels, rijke naturellen en diepe kleurmengingen.

Onze adviseurs laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst