Cassina

Het wereldberoemde Italiaanse designlabel Cassina werd in 1927 opgericht door de broers Cesare en Umberto. Met een bijzondere kijk op interieurs en de manier waarop meubilair wordt geplaatst in een ruimte, ambieerden zij vooral topkwaliteit en vakmanschap. Daarnaast hadden zij een zeer vooruitstrevende blik en hunkerden zij naar culturele verspreiding en moderniteit. Cassina was dan ook een van de eerste Italiaanse meubelproducenten die puur handwerk inruilde voor serieproductie. Ook beschikt Cassina over de productierechten van talloze design icons, zoals bijvoorbeeld Le Corbusier.

De designs van internationale topontwerpers als Philippe Starck, Piero Lissoni en Patricia Urquiola maken deel uit van de indrukwekkende collectie, alsmede een aantal Dutch Designs van Gerrit Rietveld. In onze showroom in Amstelveen tonen wij talloze meubelen van Cassina. U bent dan ook van harte welkom deze geheel vrijblijvend te komen bekijken. En uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar indien u vragen heeft ten aanzien van uw eigen woonsituatie.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst