CC-Tapis

‘Born in France, designed in Milan, produced in Nepal.’ Dat zijn de kenmerken van het label cc tapis. Oprichter Fabrizio Cantoni groeide op in Italië, waar zijn ouders een hotel beheerden. Toen hij tijdens een verblijf met zijn vrouw in New York op Melrose Avenue een Tibetaans kleed in een etalage zag hangen, voelde het voorbestemd een carrière als interior designer te starten. Daarbij runde zijn schoonvader een winkel met kleden in Straatsburg, waardoor hij door de jaren heen al een fascinatie voor kleden ontwikkelde.

Cantoni leerde zichzelf, te midden van de overweldigende natuur van Nepal, spraakmakende patronen en dessins te ontwerpen. Nu, bijna twintig jaar later, heeft cc-tapis een prachtige showroom in Milaan, worden de kleden van Cantoni nog altijd op authentieke wijze vervaardigd in Nepal en kunnen ze ook zo maar ontworpen zijn door topdesigners als Patricia Urquiola en Studiopepe.

Tijdens de jaarlijkse Home Couture events van Co van der Horst is cc tapis steevast een van de topics, waarbij zij hun nieuwste creaties presenteren. Maar ook doorlopend kunt u de bijzondere collectie van cc tapis in onze showroom komen bekijken.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst