Veelzijdig ontwerp: Chivasso-designmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u het perfecte stuk voor uw huis kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of eigentijds, er is zeker een stijl die bij je past.

Unieke en verfijnde look: Chivasso design meubelen hebben een moderne maar tijdloze uitstraling die elke kamer in je huis zal doen opvallen. De strakke lijnen en elegante details voegen verfijnde charme toe aan elke ruimte.

Duurzaam: Chivasso design meubelen zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die jarenlang meegaan. De solide constructie zorgt ervoor dat je stukken na verloop van tijd niet kapot gaan en de stijlvolle uitstraling van dit meubel zal nooit uit de mode raken.

Eenvoudig onderhoud: Chivasso designmeubels zijn eenvoudig te onderhouden door ze regelmatig schoon te maken en af te stoffen. De duurzame materialen maken het gemakkelijk om je stukken er jaar na jaar goed uit te laten zien zonder veel moeite van jouw kant.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst