CTO lighting

In 1998 richtte Chris en Clare Turner het bedrijf CTO Lighting op, waarbij zij tevens hun eerste collectie verlichting lanceerden. Voor de vervaardiging en de productie van deze eerste, eigentijdse en elegante collectie hadden zij de beste Britse vakmensen ingeschakeld. Door de jaren heen ontwikkelde CTO Lighting zich naar een nog hoger afwerkingsniveau, waarbij zij gebruik maakten van exclusievere materialen en samenwerkingen aangingen met toonaangevende ontwerpers, waaronder bijvoorbeeld Philippe Starck en David Collins, met wie zij prestigieuze projecten inrichtte zoals The Savoy Hotel en Chiltern Firehouse.

De eerste showroom van CTO Lighting werd geopend in 2016, van waaruit de inmiddels uitgebreide collectie wereldwijd wordt gedistribueerd. De verlichtingsmodellen zijn toe te passen in diverse interieurs en woonstijlen; van klassiek tot modern en van compact tot royaal. Ze zijn echter allen ware eyecatchers en voegen daarom net die extra allure toe.

Bent u nieuwsgierig naar de verlichtingsobjecten van CTO Lighting? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Amstelveen, waar onze adviseurs uiteraard voor u klaar staan om uw vragen ten aanzien van uw eigen woonwensen te beantwoorden.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst