CTO lighting

In 1998 richtte Chris en Clare Turner het bedrijf CTO Lighting op, waarbij zij tevens hun eerste collectie verlichting lanceerden. Voor de vervaardiging en de productie van deze eerste, eigentijdse en elegante collectie hadden zij de beste Britse vakmensen ingeschakeld. Door de jaren heen ontwikkelde CTO Lighting zich naar een nog hoger afwerkingsniveau, waarbij zij gebruik maakten van exclusievere materialen en samenwerkingen aangingen met toonaangevende ontwerpers, waaronder bijvoorbeeld Philippe Starck en David Collins, met wie zij prestigieuze projecten inrichtte zoals The Savoy Hotel en Chiltern Firehouse.

De eerste showroom van CTO Lighting werd geopend in 2016, van waaruit de inmiddels uitgebreide collectie wereldwijd wordt gedistribueerd. De verlichtingsmodellen zijn toe te passen in diverse interieurs en woonstijlen; van klassiek tot modern en van compact tot royaal. Ze zijn echter allen ware eyecatchers en voegen daarom net die extra allure toe.

Bent u nieuwsgierig naar de verlichtingsobjecten van CTO Lighting? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Amstelveen, waar onze adviseurs uiteraard voor u klaar staan om uw vragen ten aanzien van uw eigen woonwensen te beantwoorden.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst