Danskina

Collectie

De collecties van het Nederlandse Danskina zijn gebaseerd op vakmanschap, handdetailing en premium kwaliteitsmaterialen om zo frisse, innovatieve, eigentijdse tapijten te bekomen.

Tijdloos design: Danskina design meubeltapijten bieden tijdloze ontwerpen die de tand des tijds kunnen doorstaan en elke kamer er prachtig uit laten zien. Gemaakt met hoogwaardige materialen en oog voor detail, zullen deze tapijten zeker een gespreksaanzet zijn.

Unieke patronen: Met unieke patronen en kleurencombinaties kunt u met Danskina designertapijten uw creatieve kant tot uitdrukking brengen in uw interieur. Elk vloerkleed is met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat geen twee stukken hetzelfde zijn, waardoor ze perfect zijn om een uniek tintje aan elk deel van je huis toe te voegen.

Hoogwaardige materialen: Danskina meubeltapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals wol, katoen en zijde. Deze duurzame stoffen zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en zien er nog jarenlang mooi uit.

Eenvoudig onderhoud: het onderhoud van deze meubeltapijten is eenvoudig! Reinig eenvoudig waar nodig met een mild reinigingsmiddel en stofzuig regelmatig met alleen afzuiging (geen klopper). Dit maakt het onderhoud van uw vloerkleed eenvoudig.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst