de Ploeg

Collectie

De Ploeg, opgestart in Nederland, staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

Elegant design: ons team design meubelgordijnen en meubelstoffen zorgen voor een klassieke, elegante look voor elke ruimte. Met een scala aan kleuren en stijlen kun je gemakkelijk de perfecte combinatie vinden om verfijning aan je interieur toe te voegen.

Hoogwaardige materialen: ons team design meubelgordijnen en meubelstoffen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. De stoffen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, zodat ze na verloop van tijd bestand zijn tegen slijtage.

Veelzijdig gebruik: ons team design meubelgordijnen en meubelstoffen kunnen worden gebruikt als raambekleding, wandbekleding of gewoon als accenten voor uw bestaande inrichting. Wat uw behoeften ook zijn, onze selectie stoffen kan de perfecte oplossing bieden.

Betaalbare prijzen: we bieden ons team design meubelgordijnen en meubelstoffen tegen betaalbare prijzen, zodat u niet de bank hoeft te breken om uw huis te decoreren. Je zult binnen de meeste budgetten een verscheidenheid aan stijlen kunnen vinden, zodat je kunt genieten van de schoonheid van je ruimte zonder de bank te verslaan!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst