de Sede

Het Zwitserse merk de Sede heeft passie voor vakmanschap. Dat is niet alleen wat zij uitdragen, maar dat zien we ook terug in de indrukwekkende collectie. Met excellente kwaliteit als basisprincipe heeft de Sede zich, naast een bescheiden stoffencollectie, met name toegelegd op de handmatige productie van elegante lederen meubelen, zoals stoelen, banken, bedden en tafels. Ja, lederen tafels!

Vanaf de oprichting in 1962 tot nu zijn zoveel iconische ontwerpen gepresenteerd, dat er zelfs een permanente overzichtsexpositie voor is georganiseerd.

Op verzoek kan de Sede ook maatwerk realiseren. Niet alleen qua kleur of afmeting, maar ook voor een specifieke functie. De Sede is meer dan bereid om hun expertise op het gebied van leer toe te passen op speciale objecten, zoals bijvoorbeeld deur- en wandbekleding. Dat maakt het totale programma van de Sede heel interessant voor Co van der Horst en onze klanten. U bent van harte welkom om het spectrum van de Sede te bekijken in onze showroom en uiteraard staan onze adviseurs u graag te woord ten aanzien van uw specifieke woonwensen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst