Dedar

Dedar is een Italiaans stoffenhuis, opgericht in 1976 en een echt familiebedrijf. Het is gelegen in het kleurrijke Como, wat al jaren hét district is ten aanzien van het vervaardigen van interieur gerelateerde producten. Om de nagestreefde perfectie van de wereldwijd zeer hooggewaardeerde collecties te bereiken, maakt Dedar uitsluitend gebruik van de beste ambachtslieden en textielspecialisten. De stoffen worden samengesteld met kostbare garens, waarbij continu onderzoek wordt gedaan naar nieuwe vezel technologieën om verschillende oplossingen te kunnen bieden ten aanzien van gordijnen, stoffering en wandbekleding.

De elegante hedendaagse collecties van Dedar worden gekenmerkt door verleidelijke kleurenpaletten en bijzondere patronen en toegepast in residenties, hotels, restaurants en in de jachtbouw. Door de jaren heen werkte Dedar samen met talenten als Pierre Le-Tan (illustrator en schrijver) en Michele Bönan (architect).

In de showroom van Co van der Horst kunt u de collecties bekijken, zowel in de vorm van stalen als toegepast op meubelen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  (Online) Interieuradvies

  Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.
  © Copyright - Co van der Horst