Dedar Milano Stof

Dedar is een Italiaans stoffenhuis, opgericht in 1976 en een echt familiebedrijf. Het is gelegen in het kleurrijke Como, wat al jaren hét district is ten aanzien van het vervaardigen van interieur gerelateerde producten. Om de nagestreefde perfectie van de wereldwijd zeer hooggewaardeerde collecties te bereiken, maakt Dedar uitsluitend gebruik van de beste ambachtslieden en textielspecialisten. De stoffen worden samengesteld met kostbare garens, waarbij continu onderzoek wordt gedaan naar nieuwe vezel technologieën om verschillende oplossingen te kunnen bieden ten aanzien van gordijnen, stoffering en wandbekleding.

De elegante hedendaagse collecties van Dedar worden gekenmerkt door verleidelijke kleurenpaletten en bijzondere patronen en toegepast in residenties, hotels, restaurants en in de jachtbouw. Door de jaren heen werkte Dedar samen met talenten als Pierre Le-Tan (illustrator en schrijver) en Michele Bönan (architect).

In de showroom van Co van der Horst kunt u de collecties bekijken, zowel in de vorm van stalen als toegepast op meubelen.

Dedar stoffen

Dedar, tijdloze elegantie! Meubelstoffen, Gordijnstoffen en wandbekleding in verleidelijke kleurenpaletten.

Met de mooiste stoffen en onverwachte patronen komt uw persoonlijke stijl helemaal terug in uw inrichting. Dedar gebruikt kostbare garens tijdens de productie.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst