DEDON

Collectie

Het Duitse Dedon biedt high-end geweven, weerbestendige meubels voor outdoor.

Duurzaam en stijlvol ontwerp: het Dedon Design tuinmeubilair is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan en heeft tegelijkertijd een opvallend ontwerp. Deze stukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Comfortabele zitplaatsen: Dedon Design tuinmeubelen bieden superieur comfort met hun gecapitonneerde zitmogelijkheden. Met een diepe zitting en ergonomische rugleuningen kunt u zelfs in de meest barre klimaten in stijl en comfort ontspannen.

Onderhoudsvriendelijk: dit meubel is ontworpen om weinig onderhoud te vergen, zodat u uw buitenruimte er op zijn best uit kunt laten zien. De stof en het frame zijn ontworpen om vuil en vocht te weerstaan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over frequente schoonmaakbeurten of reparaties.

Milieuvriendelijke materialen: Dedon Design gebruikt alleen milieuvriendelijke materialen in hun meubelconstructie, dus u kunt zich goed voelen wetende dat uw aankoop het milieu helpt en u voorziet van kwaliteitsstukken die jarenlang meegaan.

Designers Lorenza Bozzoli, Sebastian Herkner en Jean-Marie Massaud namen enkele collecties voor hun rekening.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst