Delcourt

Bijzonder trots zijn wij op het feit dat we deel uitmaken van het exclusieve dealernetwerk van de Franse topontwerper Christophe Delcourt. De expressiviteit, de architectonische elementen, de materialen, de hoge mate van vakmanschap en tegelijkertijd het oog voor comfort is wat Co van der Horst zo waardeert in zijn collecties. Net als het feit dat Delcourt sinds de oprichting in 1995 nooit is opgehouden met zichzelf te overtreffen en zijn collecties continu verrijkt met vernieuwende elementen.

De collectie van Delcourt bestaat onder andere uit tafels, stoelen, sofa’s, verlichting en textiel, waarbij hij zich voornamelijk laat inspireren door de karakteristieken van het rauwe landschap van Noord-Frankrijk. Voor maatwerk meubelen is er het zogenaamde Atelier; een ware schatkamer met materialen. Hierdoor is hij in staat om voor al zijn klanten een gepersonaliseerd palet samen te stellen. Delcourt ontwerpt tevens voor grote meubelmerken als Minotti. En niet onverdienstelijk: de stoel Fil Noir leverde Minotti de Elle Deco International Design Award op.

Comfort: Met ergonomische ontwerpen, comfortabele kussens en ondersteunende rugleuningen bieden Delcourt designmeubels superieur comfort voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank of een knusse stoel, met deze stukken kun je moeiteloos ontspannen in stijl.

Verscheidenheid aan stijlen: Delcourt design biedt een scala aan verschillende stijlen, variërend van traditioneel tot modern. Met zo’n grote verscheidenheid kun je gemakkelijk stukken vinden die bij je persoonlijke voorkeuren passen en een aanvulling vormen op de inrichting van elke kamer in je huis.

Kwaliteitsmaterialen: Delcourt Design gebruikt alleen materialen van de beste kwaliteit voor hun meubelstukken. Elk stuk is met precisie en zorg met de hand gemaakt, zodat elk stuk mooi, stevig en gebouwd is om jarenlang mee te gaan.

Duurzaamheid: Delcourt designmeubels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Gemaakt van hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap, kunt u er zeker van zijn dat uw meubels de tand des tijds zullen doorstaan. Zo voorkom je niet alleen dat je om de zoveel tijd nieuwe meubels moet aanschaffen, maar creëer je ook een tijdloze look in elk huis.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst