Delta light

Collectie

Delta Light is een Belgische producent van designverlichting. De collectie bestaat uit innovatieve designs voor zowel kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

Stijl

Delta light designverlichting is de perfecte aanvulling op elk eigentijds of modern interieur. Deze stijlvolle verlichting transformeert en verheft elke kamer onmiddellijk en creëert een warme en uitnodigende sfeer.

De Delta light designverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je een look kunt creëren die perfect bij je interieur past. Van klassieke kroonluchters tot moderne plafondlampen, er is voor ieder wat wils.

De designverlichting van Delta light is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan en tegelijkertijd de moderne esthetiek te behouden. De verfijnde ontwerpen zullen zeker een blikvanger in uw huis worden.

De Delta light designverlichting beschikt ook over energiezuinige ontwerpen die helpen de elektriciteitskosten te verlagen en toch voldoende verlichting in uw huis of kantoorruimte bieden. Bovendien zorgen de gebruikte lampen met een laag wattage voor een lange levensduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging ervan!

Designers

Bijna alle producten worden door het eigen team van Delta Light ontworpen. Recent werkten ze ook samen met Belgische couturier Tim Van Steenbergen.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.
  © Copyright - Co van der Horst